Коалиция "ДСБ - БДФ": Ако изберете ГЕРБ, ще получите пожар

снимки: infomreja.bg

"Отговорността на българските граждани на 12 май е изключително голяма. Ако изберете ГЕРБ, ще получите пожар", предупреди на пресконференция в Благоевград водачът на листата на Коалиция "ДСБ - БДФ" в Пиринско д-р Илко Семерджиев.

Според него не само политиците, но и тези, които са ги избрали, имат вина за сегашната ситуация. "България помни три национални катастрофи - Лукановата, Виденовата и Борисовата. Три правителства, приключили предсрочно мандата си и оставили след себе си икономическа, социална и политическа криза. Затова не избирайте такива политически партии, участвали в национална катастрофа", призова избирателите д-р Семерджиев.

По думите му след Виденовата зима правителството на Иван Костов е поело страната в разсипано състояние, променило я законодателно, икономически и политически и я е оставило в цветущо състояние на следващото правителство. 

"10 години след управлението на Костов имаше растеж. ГЕРБ взе властта след Тройната коалиция в състояние на растеж и я върна преди края на мандата си в тежка криза. Ако ГЕРБ отново вземе управлението, ние от "ДСБ - БДФ" прогнозираме, че ще докара страната и до хуманитарна криза", посочи още първият в пиринската листа.

От коалицията са категорични, че единственият изход в ситуация на полуразпад е да се направи програмно правителство с ограничен мандат, което да извади страната от кризата и да завърши със свикване на Велико народно събрание.

"БСП може да управлява само след добро наследство от дясно правителство, а в криза може да управлява само истинско дясно правителство. Един-единствен е човекът, управлявал такова правителство в последните 22 години, и той се нарича Иван Костов", подчерта д-р Илко Семерджиев.

Днес коалицията представи официално кандидатдепутатската листа за Първи многомандатен избирателен район и откри новия си офис в Благоевград, който се намира на ул. "Тодор Александров".

Под № 1 е д-р Илко Семерджиев от Гоце Делчев. Учредител е на БЛС през 1989 г. и три мандата член на УС, два от които е заместник-председател; създател е на НЗОК и неин първи директор; заместник-министър на здравеопазването в три правителства и министър на здравеопазването в правителството на Иван Костов.

На второ място е Калоян Хаджийски от Благоевград. Той е член на ДСБ от 2007 г. От юни 2012 г.  е избран за председател на ДСБ в Благоевград. Към момента е регионален мениджър в „Девин”АД. 

Трети е инж. Стоян Стоянов. Управител е на строителна фирма от 1992 г.. Той е член на БДФ от 1997 г. Издигнат е за кандидат за кмет на Община Благоевград за мандат 2003-2007 година. Председател е на БДФ в Благоевградска област от 2003 г.

Студентът по медицина Денис Палов представлява гражданската квота и заема четвъртата позиция в листата. След него е д-р Радко Тумбев от Разлог. Той е член на Общинския съвет в Разлог от 1999 г. до настоящия момент, от които 3 мандата е председател.

До 11-о място в листата се нареждат д-р Виктория Каракостова-Нешева от Благоевград, д-р Елена Аврамова от Гоце Делчев, Милан Памуклийски от Симитли, Любомир Лазаров от Кресна, Александър Цеков от Благоевград и Красимира Мицкова.

 

снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

lili06:54 - 20.04.2013
SLED KATO PRODADOHTE BALGARIA SEGA OSTANAXME SAMO NIE NARODA I NAS LI ISKATE DA PRODADETE. VIE STE ZA ZATVORA A NE ZA PARLAMEHTA.
Изненада01:06 - 20.04.2013
Изненадан съм от брътвежите на Семерджиев.Звучат ми по комунистически.Защо пък не!Нали лидерът на ДСБ повече от 2 десетилетия усърдно работи за другарите с куфарчетата.Съзнателно им подари фабриките и заводите,от които помен няма.Създаде глупавите РМД-та,пак за тях.Кой работник остана доволен?Просто човекът следва плана Ран-Ът,завещан му от учителя Луканов.Изпратен в СДС да разделя,да отлюспва ,да руши.Да не отваря досиетата,да подстрекава,за да стигне той самият до под кривата круша.Семерджиев се появи на хоризонта по-лъскав от Местан и влезе в неговия тон,за да ни разочарова и той.Антикомунистите не ви вярват.Ще го разберете!
Исмаил20:29 - 19.04.2013
Призовавам Семерджиев когато прави листи да си проверява хората. Може лу в родния си град да издигне най злата докторка работила някога .Това е бедствие за хората и пациентите и те ще гласуват тя да ги управлява .Аз живея в чужбина но ще призова всички мои близки да не се лъжат да гласуват за това зло.
1519:09 - 19.04.2013
САМО 15

FACEBOOK