КНСБ преговаря с партиите за следващия управленски мандат

Яни Георгиев, снимка: infomreja.bg

Координационния съвет на КНСБ прие меморандум до политическите сили за предстоящите парламентарни избори на 12 май. Идеята е при започване на самата предизборна кампания КНСБ да представи своите искания и виждания за следващия 4 годишен период на управление на страната, обяви лидерът на синдикалната организация в Кюстендил Яни Георгиев.

В меморандума са залегнали искания по отношение на обществено-икономическия живот на страната, като се започне от енергетика, доходи на гражданите и други. Ние предвиждаме да се направят необходимите мерки и стъпки, за да се увеличава минималната работна заплата, както и да се въведе отново златното швейцарско правило за индексиране на пенсиите.

"Все още не може да се каже кога ще бъде проведена тази среща с водачите на листите в региона. Едва една-две партии са обявили своите номинации, така че докато не бъдат ясни всички имена, това не може да стане. Надявам се все пак тази среща да се състои в началото на самата предизборна кампания", коментира Яни Георгиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK