Кметът Владимир Москов удостои със знака на Гоце Делчев първото бебе на 2018

Снимки: Община Гоце Делчев

Малката Фикрие Бабеч, която е първото родено в община Гоце Делчев бебе за 2018 година, днес при изписването от родилното отделение на МБАЛ „Иван Скендеров“ в Гоце Делчев бе удостоена лично от кмета Владимир Москов със знака на града като бебе № 1 за 2018 година.  

Малката чаровница е от най-голямото село в общината-Брезница, и е второ дете на щастливите родители, които днес я отведоха вкъщи. На изписването присъстваше и 5-годишното й братче, което бе най- щастливо от появата на чаровната му сестричка.

Бебето на 2018 година на община Гоце Делчев се роди на 2. януари в гоцеделчевската болница «Иван Скендеров», за което ИНФОМРЕЖА писа същия ден. То дойде на бял свят чрез секцио с тегло 3 кг. и дълго 50 см.

Така днес малката Фикрие и родителите й станаха обект на специалното внимание на админстрацията в Гоце Делчев. Като първо за годината новородено бебе,  на изписването присъстваха кметът Владимир Москов и заместник-кметът Саид Иброш, който е също от село Брезница.

Малката Фикрие получи за спомен медальон със знака на Гоце Делчев като Москов и неговият заместник Иброш връчиха официално на родителите акта за ражданетото и парична сума, с която да бъде подпомогнато семейството.

 

КОМЕНТАРИ

2648416:13 - 11.01.2018
Поне вече стана и едно хубаво нещо, защото от началото на годината се говори само за жертви, а сега едно малко ангелче е дарено с живот. Нека да е живо и здраво!
Код за сигурност, въведете кода 2za