Състезание „Пиша вярно и красиво“ в Трето ОУ – Гоце Делчев

Снимки: Трето ОУ - Гоце Делчев

Този път то беше проведено по оригинален начин

Състезанието „Пиша вярно и красиво“ е традиционно за Трето ОУ „Братя Миладинови“ – Гоце Делчев, но тази година то протече по нов, модерен начин. По класове учениците направиха колективни разработки на проекти под мотото : „Моето училище – моят втори дом“.

Екипите създадоха вълнуващи текстове, разказвайки за незабравими училищни преживявания или споделяйки представите си за училище на бъдещето. Разнообразие имаше и в жанрово отношение – есета, изразяване на мисли в стихотворна форма, петстишни стихотворения синкуейн.

Плод на оригинално мислене и въображение беше и естетическото оформление на проектите. Графичното представяне бе под формата на постери или лапбук с рисунки, снимки и апликации от различни материали.

Учениците вложиха старание и при представянето на проектите си. Те проявиха екипност и артистичност.

Преподавателката Екатерина Щранкова – председател на Комисията, изрази общото удовлетворение от резултатите, постигнати при спазването на новия регламент, акцентиращ върху колективността и оригиналността.

Проектните работи ще бъдат аранжирани в изложба, която ще може да се види от всеки, посетил училището.

Състезанието беше организирано от изградената в учебното заведение Комисия за повишаване на грамотността и творческите възможности на учениците.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK