Кметът Владимир Москов отличи ученици от Първо ОУ за високи постижения и популяризиране на община Гоце Делчев

Снимки: Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - Гоце Делчев

Вчера на тържествена церемония в двора на елитното Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Гоце Делчев директорът на училището Людмила Дерменджиева официално закри учебната година. 

В деня за равносметка и празнуване пред учители, ученици, родители и много гости отличия за високи постижения и популяризиране на община Гоце Делчев   връчи на 41 ученици кметът на общината Владимир Москов.

Класните ръководители пък връчиха на 133-ма свои ученици удостоверенията за успешно завършен начален етап и основно образование. 

48 ученици от четвърти клас получиха удостоверения за завършен начален етап с отличен успех и високи постижения. 32-ма ученици от 5-и и 6-и клас са пълни отличници с успех 6.0. Те получиха грамоти и отличия. 

С гордост, истинска радост и удовлетворение директорът на Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" Людмила Дерменджиева връчи свидетелствата за завършено основно образование с отличен успех и множество постижения на 53-ма от най-успешните седмокласници и осмокласници от елитното школо. 

Класните ръководители връчиха и поздравителни адреси на 72 семейства на свои ученици и изразиха благодарността си към родителите за оказаната безрезервна подкрепа през учебната година. 

„Днес - 15 юни - е последният ден от учебната 2016/2017 година. Той е много специален за всички нас, защото е денят, в който с гордост можем да кажем, че завършваме една изключително успешна учебна година. Всеки миг от нея бе свързан със стремежа на учители и ученици към знание и усъвършенстване.

Всеотдайната екипна работа на цялата училищна общност даде своите плодове  - разработихме и реализирахме редица проекти по национални и европейски програми, спечелихме десетки национални и регионални състезания и конкурси във всички области на науката, изкуството и спорта. Десет ученици от нашето училище представиха отлично област Благоевград на Национални кръгове на олимпиадите по БЕЛ, История и цивилизация, БЗО, Астрономия и ИТ.

Неведнъж проявихме добро сърце и съпричастност. Организирахме  много благотворителни инициативи и помогнахме на деца в нужда. Само след броени дни нашето училище с решение на Министерски съвет ще бъде официално със статут „Иновативно училище“. 

Гордея се с постиженията на всеки един от нашето голямо училищно семейство, защото всеки даде всичко от себе си – любов, знания, креативност, талант. И днес можем да кажем: Да! Ние успяхме! Сътворихме година на традиции, иновации, вдъхновение и творчество! И благодаря на всеки от вас!", каза в  прочувственото си сливо директорът на училището Людмила Дерменджиева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK