Кметът Ревански ударно променя облика на община Белица

След полагането на асфалт и бордюри на важни пътни артерии и улици, облагородяването на зелени площи, създаването на детски площадки, на модерни и комфортни спортни съоръжения, както и подобряването на инфраструктурата на стадиона в град Белица, кметът Радослав Ревански насочи вниманието си и към реновиране на сградата на общината. 

Днес сградата, разположена в центъра на китното градче, засия след извършения ремонт и центърът на Белица започна да придобива европейски вид.

”Амбицията ми като кмет на община Белица е да създадем необходимите условия и да превърнем Белица в по-добро място за живеене, така че младите хора да останат тук и да се развиват в среда с по-добри възможности. Щастлив съм от постигнатото досега и това ми дава  стимул, сили, амбиция и енергия за работа, насочена към пълна промяна на облика на общината ни. Не се заблуждавам, че ще срещаме и трудности, но когато работим екипно, когато следваме последователните си политики, заложени в програмата за развитие на община Белица, съм сигурен, че ще ги преодоляваме", коментира градоначалникът. 

Ревански призна, че пред него и екипа му стоят много предизвикателства и предстои много работа за надграждане на постигнатото през изминалите година и шест месеца от управлението.

"Разбира се, разчитаме най-вече на европейските оперативни програми и няма да спрем да кандидатстваме по всяка една от тях. Залагам също и на инициативата и плодотворното партньорство между обществения и частния сектор, които създават богатството на общността ни", сподели кметът Ревански. 

 

Снимки: Община Белица

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK