Кметът Радослав Ревански с благодарствено писмо към всички, дали своя принос за Зимния празник "Белица-Семково" 2017

Снимка: Infomreja.bg

Кметът на община Белица Радослав Ревански благодари на всички хора и институции, дали своя принос за провеждане на второто издание на Зимния празник „Белица-Семково 2017”.

"Скъпи приятели и сънародници, за мен е изключителна чест да благодаря на всички хора от Белица и общината, институции и организации, бизнеса на местно и национално ниво. На представителите на висшите учебни заведения в България – УАСГ и ТУ, на общинска администрация – Белица, на екипа при читалище „Георги Тодоров-1885”.

На уникалните певци и танцьори от ансамбъл „Пирин" - Благоевград, на прекрасния изпълнител на българска и световна естрада - JJ Георги Симеонов. На известния артист от Драматичен театър "Никола Вапцаров" в Благоевград – Николай Кимчев, които работиха със сърце и душа и дадоха всичко от себе си за подготовката и провеждането на зимен празник „Белица-Семково 2017”.

Най-сърдечно благодаря на всички участници в организираните спортни състезания. На академичната младеж и техните ръководители при висшите учебни заведения - Университета по строителство, архитектура и геодезия и Техническия университет – София, СУ "Св. св.Кирил и Методий” и Гимназия „Никола Вапцаров" – Белица, учениците и техните ръководители от училищата в община Белица.

Ние, местните хора, винаги сме знаели, че общината ни е с огромни възможности за развитие на туризма, тъй като има невероятната възможност да е разположена на кръстопът, с чудни гледки от непосредствената близост на три величествени български планини. От нас на север е царството на национален парк „Рила”, на юг е Пирин – планината на боговете, а на запад - живописната и кротка Родопа. С тази  природна уникалност можем да върнем славата на планинския курорт „Семково” и община Белица, да направим България популярна туристическа дестинация и в планинския туризъм.

Благодаря на вицепрезидента на Република България Илияна Йотова, че уважи с присъствието си зимен празник „Белица-Семково 2017”! Илияна Йотова е много позитивен човек. Тя беше много близко до хората и това направи отлично впечатление на всички. Увери ме, че имаме пълната подкрепа на президентската институция за развитието на курорта "Семково" и превръщането му в привлекателна туристическа дестинация за наши и чужди гости. Винаги съм вярвал, че можем да възродим славата на това райско кътче в Рила планина, затова по моя инициатива възродихме и този зимен празник. 

Приятели, най-голямата награда за мен е включването и ангажирането на толкова много хора, институции, фирми, български медии, организации, студенти и граждани, които участваха в зимното предизвикателство за което безкрайно Ви благодаря! 

Бъдете здрави и сбъдвайте мечтите си!

Заедно можем повече!", се казва в благодарственото писмо на кмета на община Белица Радослав Ревански. 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK