Новата учебна година започна успешно в община Струмяни

Лиляна Велкова откри новата учебна година

Новата учебна година започна успешно в община Струмяни!

Днес на 15-и септември, на празнична церемония в двора на СУ „Св.Паисий Хилендарски“- с. Микрево, дългоочакваният камбанен звън на училищния звънец покани първолаците, учениците и преподавателите отново да влязат в любимите класни стаи.

При засилени мерки за сигурност, регулярна дезинфекция и след сериозна подготовка, директорът на училището г-жа Лиляна Велкова откри новата учебна година. Тя поздрави присъстващите като пожела здраве, сили и успешен старт на новата учебна година и призова ученици и родители да бъдат отговорни към спазването на всички въведени противоепидемични правила.

На тържеството по повод откриването на учебната година присъства и г-жа Фиданка Котева-заместник кмет хуманитарни дейности в община Струмяни, общински съветници, директорът на детска градина „Патиланци“-г-жа Анита Митрева, представители на общинска администрация Струмяни, родители и преподаватели.

Г-жа Котева поздрави присъстващите на тържеството, като пожела здраве и успешно завършване на предстоящата учебна година и поднесе от името на кмета на община Струмяни г-н Емил Илиев ранички – подаръци за всички първокласници.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK