Есенно творчество навън обедини децата от община Сандански

Снимки: Община Сандански

Учениците представиха различни арт техники

Дирекция „Образование, култура, спорт и социално дело“ даде възможност на учениците от учебните заведения да покажат представителни изяви на заниманията си по интереси, организирани в различни клубове.

За развитие на творческия потенциал на малки и големи, Община Сандански организира есенна работилничка – „Занимания по интереси. Есенни интересни занимания за малки и големи в Сандански“.

На площад „България“, под топлите слънчеви лъчи, бяха представени работилнички по живопис на Клуб „Творците“ от II ОУ „Христо Смирненски“, Клуб „Живопис“ от IV ОУ „Св. Св. Козма и Дамян“, Клуб „Сръчко“ от Спортно училище и Клубове „Фотография“, Калиграфия“ и „АртИдея“ при ПГ „Яне Сандански“.

Докато талантливите деца творяха, сцената и пространството около нея също оживяха. Стативи с фотографии на Клуб „Фотография“ ни показаха учениците от ПГ „Яне Сандански“, а за празничното настроение на инициативата допринесоха децата от Клуб „Християнски православни празници и песнопения“ към  II ОУ „Христо Смирненски“, децата от ОУ „Братя Миладинови“, с. Склаве, учениците от Клуб „Шарена гайда“ от I ОУ „Св. Климент Охридски“ и IV ОУ „Св. Св. Козма и Дамян“, както и прекрасните мажоретки от III ОУ „Христо Ботев“.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK