Кметът на Разлог с награда за успешно усвояване на евросредства

Красимир Герчев, снимка: Община Разлог
Кметът на Община Разлог  Красимир Герчев е носител на наградата „Успешно усвояване на евросредства” от конкурса „Кмет на годината”.
 
Специално изработена кристална статуетка беше връчена на Герчев, който е първи в успешната работа по европейските проекти. Това се случи по време на тържествена церемония в курортен комплекс Албена.
 
Голямото признание градоначалникът на Разлог заслужи след успешното изпълнение на проекти, финансирани от Европейския съюз. Община Разлог успешно инвестира европейски средства в местната икономика. Наред с реализирането на вече започнатите проекти, планинската община инвестира средства за проектиране и подготовката на нови проекти, с които да кандидатства пред европейските програми.
 
Кметът Герчев многократно е казвал, че ще поддържа успешния модел на работата по оперативните програми и ще продължи с европейски средства да решава местни проблеми.
 
Големият победител в категория „Успешно усвояване на евросредства” Красимир Герчев бе излъчен сред 264 управници на общини в страната, номинирани за спечелване на призовете в деветте категории на конкурса „Кмет на годината”.
 

КОМЕНТАРИ

ИМ15:48 - 15.10.2013
Татарски и Герчев са добра комбинация за Разлог. Много проекти направиха докато други общини спят.
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK