Кметът на Разлог и министърът на регионалното развитие откриват обновената сграда на СУ „Братя Каназиреви“

Снимка: Община Разлог

Утре от 12.00 часа предстои официална церемония по рязане на лента на обновената сграда на СУ „Братя Каназиреви“ в Разлог. Трикольорната лента тържествено ще бъде прерязана от инж. Красимир Герчев, Кмет на Община Разлог и Николай Нанков, министър на регионалното развитие и благоустройството. На официалната церемония ще присъстват жители и гости на общината.  

Събитието е част от дейностите заложени по проект „Повишаване на енергийната ефективност на обществените сгради в град Разлог - сгради на образователната инфраструктура”.

Европейското съфинансиране е в размер на 1 543 780.57, националното съфинансиране е 272 431.86, собственото съфинансиране е 13 802.82 лева.

В проекта са включени дейности за подобряване на енергийната ефективност на сградата на СУ „Братя Каназареви”  чрез прилагане на цялостен пакет от мерки, които да доведат до гарантирано намаляване на енергопотреблението и да създадат необходимите условия за използване на възобновяеми енергийни източници, като важен фактор на устойчивото развити, както и до подобряване на експлоатационните характеристики на сградата и работната среда в съответствие с всички съвременни изисквания за осигуряване на качество и ефективност на работния процес.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK