"Пирин" честити на Камбитов приза „Кмет на гражданите“, а феновете?

Снимка: Infomreja.bg

ОФК "Пирин" честити приза „Кмет на гражданите“, който получи градоначалникът на Благоевград д-р Атанас Камбитов.

В официалната страница на клуба във Фейсбук бе публикуван текст, в който призът е определен като „престижен и заслужен“.

Ръководството, треньорите и футболистите на ОФК „Пирин Благоевград“ честитят заслужения приз, връчен вчера на кмета на града ни д-р Атанас Камбитов – кмет на годината в категорията „Кмет на гражданите“. Престижното отличие е абсолютно заслужено с оглед ползотворната и видима свършена работа от нашия градоначалник. Пожелаваме още повече успехи и здраве, както и повече радости с бъдещите успехи на ОФК „Пирин Благоевград“, се казва в поздрава.

Дали обаче това е отношението на гражданите и феновете на отбора, който хората определят като бавно умиращ.

За спортната слава на „Пирин“ и футболистите от миналото вече малко си спомнят, защото са малко и посещаващите стадиона въпреки намалението на цените на билетите от 5 на 3 лв. за някои мачове.

Мираж остана и планът за построяване на козирка над сектора за феновете. При последната сесия бяха отпуснати пари за отбора, който от началото на сезона за съжаление има повече загуби, отколкото победи.

Стадионът обаче пази следи от недоволството на феновете при изпадането на любимия им отбор от „А“ група.

В последните месеци в социалните мрежи щедро валят гневни упреци срещу местната управа заради превърнатия в строителна площадка град и занемарените тревни площи. Въпреки всичко Камбитов се оказва кметът с най-голяма гражданска подкрепа в страната.

Учудващо – снощи заря в града нямаше, а народният хумор съчини гатанката „Ни доктор, ни кмет, що е то?“ - все бисери от социалните мрежи.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK