Километричен шпалир от изпращачи блокира улицата пред НПГ "Димитър Талев" и аплодира 140-те абитуриенти

Снимки: НПГ

Въпреки дъжда километричен шпалир от хора тази вечер блокира от двете страни улицата пред НПГ "Димитър Талев" в Гоце Делчев, за да аплодира и изпрати прекрасните 140 абитуриенти от Неврокопската професионална гимназия, които за последен път влязоха в класните стаи, преди да се впуснат в големия си и незабравим абитуриентски бал.

Като истински принцеси и принцове, неузнаваеми и много красиви, дефилираха тази вечер абитуриентите от випуск 2017 под бурните аплодисменти на многобройната публика, която в продължение на повече от два часа посрещаше пристигащите с луксозни возила зрелостници.

Дефилето на НПГ "Димитър Талев" премина без произшествия и под полицейска охрана, която следеше за реда и свободния достъп на випускниците до учлището. Балът тази нощ на прекрасните абитуриенти също ще бъде по полицейски и учителски контрол с цел осигуряване на приятното и запомнящо се изкарване на мечтания от всички гимназисти абитуриентски бал.

Тази година абитуриентите от Гоце Делчев показват нов стил както в тоалетите, така и в прическите. Повечето от дамите са предпочели дълги рокли с преобладаващи нюанси от дантела и нежен воал, а кавалерите са пременени в строго официални костюми. 

Щом на абитуриентския им бал вали дъжд, ще им върви по вода както в понататъшното им образование, така и в живота, коментираха изпращачите под чадърите, които и за миг не отстъпиха на лошото време.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK