Мъж бе пометен на Зелендолско шосе. Издирва се извършителят

Снимка: Infomreja.bg

В петък около 06:25 часа на главен път Е-79 между Петрич и Сандански, лек автомобил „Фолксваген Пасат“ с 36-годишен водач от петричкото село Първомай, изпреварвайки лек автомобил „Сеат“ с 63-годишен водач от село Спатово, го удря в задната му част, при което лекият автомобил „Сеат“ се завърта, излиза в страни от пътя и се удря в задната част на паркирано полуремарке „Труилет“.

Лекият автомобил „Фолксваген Пасат“ се удря в еластична ограда в ляво от пътя, завърта се и застава напречно на пътното платно. При инцидента, с фрактура на две ребра, е пострадал водачът на сеата.

В събота около 12:10 часа в района на петричкото село Коларово е станало и поредното пътно транспортно произшествие в област Благоевград, съобщават от МВР.

Лек автомобил „БМВ“ с 25-годишна водачка от Беласица, движейки се с висока и несъобразена с пътните условия скорост, излиза в дясно от пътното платно и се блъска в задната лява част на паркиран товарен автомобил „Скания“. В резултат на инцидента, с фрактура на лявата ръка, е пострадала 28-годишна жена от Петрич.

Също в събота около 23:10 часа в района между Благоевград и пътен възел „Зелен дол“, неустановено към момента превозно средство е блъснало неправилно движещ се пътното платно 55-годишен пешеходец от  Бучино. Пострадалият мъж е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград, без опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK