Коледните светлини грейнаха в центъра на Перник

Снимки: Община Перник

Кметът Станислав Владимиров пожела на перничани здраве, щастие и късмет

Коледните светлини грейнаха и в центъра на Перник. Стотици малчугани и техните родители посрещнаха Дядо Коледа, Снежанка и добрите джуджета. Духовият оркестър с диригент Трифон Трифонов създаде празнична атмосфера с изпълнение на популярни коледни мелодии. Украшение на празничната вечер бяха и танците на децата от ансамбъл „Граовска младост“ при Двореца на културата.

Кметът на община Перник Станислав Владимиров пожела на перничани здраве, щастие, късмет и повече поводи за радост през новата 2020 г.

"Годината, която изпращаме, не беше лека, но вярвам, че заедно ще преодолеем предизвикателствата, които времето изправя пред нас. Ще се справим, ако сме единни“, подчерта в приветствието си към перничани Владимиров.

Той изрази увереност, че през Новата година всички заедно ще работим за развитието на града ни. По думите му за всичко това ни е нужна упоритост и непримиримост към несправедливостите. „През отминаващата година показахме, че трудностите ни правят по-силни и сплотени, затова ви желая още повече сила и оптимизъм, за да решим големите проблеми на Перник. Всичко е в нашите ръце“, каза още кметът на Перник.

„Нека бъдат благословени семействата ви, нека сполуките бъдат повече, нека на Коледа се сбъднат всичките ни желания“, завърши градоначалникът.

Кулминацията на тържествената вечер бе включването на светлините на елхата, което кметът направи заедно с джуджетата на Дядо Коледа.

За всеки от присъстващите имаше парче от огромната баница с късмети. Станислав Владимиров изтегли късмета на Перник за 2020 г.: „Мирна, здрава и щастлива да е Новата година. Здрави, силни и успешни да са всички. По вода да ни върви, повече щастливи дни“, гласи той.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK