Кметът на Симитли и екипът му ще се борят за пореден мандат

Снимка: Infomreja.bg, архив

Кметът на община Симитли заедно с всички кметове на населени места в екип влиза в предизборната есен. Това обяви самият Апостол Апостолов в Брежани. Мястото, откъдето започва първата предизборна кампания на Коалиция „Бъдеще за община Симитли“ и където е благословена първата изборна победа.

Коалицията, която вече 16 години управлява общината с изключително високо доверие на избирателите и широка обществена подкрепа.

„Явяваме се на избори заедно, от нашата коалиция - "Бъдеще за община Симитли". Влизам в изборната есен с Иванка Чакалска от Крупник, с Бисер Сегменов от Осеново, с Благой Стефанов от Брежани, с Иван Манчев от Полето, с Георги Стефанов от Черниче, с Веселин Топузов в Полена, с всички кметски наместници, с всички от екипа ми в администрацията и в общински съвет.

Това са хората, които не предадоха вас, които им гласувахте доверие. Това са хората, които не подведоха и мен. Хората, които споделиха моите виждания за това, че да си кмет е отговорност, не привилегия. Че да си кмет е да нямаш работно време – както кмета на Полето, да си кмет е да работиш повече от всички – както кмета на Черниче, да си кмет е да ти казват Поли, а не господин Апостолов“, каза кметът навръх празника на село Брежани.

За него празниците в Брежани са с особена символика и своего – специални. Преди 16 години, навръх Димитровден, отец Яне благославя начинанието и делата на Апостолов и екипа му в църквата "Св. Димитър" в Брежани, на храмовия празник. Денят е изборен. На Димитровден преди 16 години за Апостолов и екипа му, по волята на избирателите, е първата изборна победа.

Неслучайно точно в Брежани кметът разсея всякакви съмнения за цялостта на коалицията „Бъдеще за община Симитли“ и за предстоящите избори. Кметът Апостол Апостолов е кандидат за следващ кметски мандат. Заедно с всички, които имат желание и енергия да продължат да работят за развитието и бъдещето на общината.

Коалицията е отворена и за всеки, който има желание да бъде част от настоящето, с отношение към бъдещето. „За 16 години направихме много. Градът и селата ни са по-подредени, по красиви. Имаме визия и планове – как да продължим. Разчитаме на вашата активност и подкрепа – къде, какво и как да се случва“, каза градоначалникът Апостолов.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK