Кметът на Хаджидимово с приз "Най-добър социален партньор", „Синдикалист на годината“ стана учител от Първо ОУ-Гоце Делчев

Снимки: Личен архив

Синдикатът на българските учители при КНСБ на тържествена церемония в столицата раздаде годишните си награди. След отличените в област Благоевград с престижните отличия в категорията "Най-добър социален партньор - кмет" е градоначалникът на община Хаджидимово Людмил Терзиев.

Номинацията и полученото признание за Людмил Терзиев е за оказваната през годината безрезервна подкрепа и помощ както на всички училища и учители в община Хаджидимово, така и за подкрепата му към всички начинания и мероприятия в учебните заведения, свързани с обучението на подрастващите.

Високият приз на кмета на Хаджидимово бе връчен и за дейността на администрацията му за подобряване на материалните бази на училищата на територията на общината.

Старши учителят по български език и литература Ангелина Маркова от Първо ОУ "Св. св. Кирил и Методий" в Гоце Делчев тази година е носителят на най-високия приз на Съюза на българските учители при КНСБ в Пиринско, а именно - "Синдикалист на годината".

Директорът на Второ ОУ "Димитър Благоев" в Благоевград пък е № 1 за 2016 г. в категорията "Най-добър социален партньор - директор". 

Учителката от Гоце Делчев Ангелина Маркова през тази година бе и сред призьорите педагози и школски директори от цялата страна на проведения XIX Национален конкурс, организиран от Синдиката на българските учители в зала "Роял 3" на хотел "Балкан" в София, където бе удостоена с приза "Учител на годината".

За достойния труд, престижната статуетка, диплома и грамота Ангелина Маркова получи и лични поздравления от държавния глава на Република България Росен Плевнелиев на организирания от него традиционен прием на призьорите учители по случай професионалния им празник - 24 май, тази година.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK