Кметът на Гърмен Минка Капитанова с цветя и музика поздрави абитуриенти и учители за 24 май

Снимки: Личен архив

Кметът на община Гърмен Минка Капитанова се срещна вчера с абитуриентите от випуск 2016 от СОУ „Йордан Йовков” в Рибново, за да ги поздрави лично с Денят на българската писменост и култура 24 май и успешното им завършване на средното образование. На кафе и безалкохолни напитки в едно от големите заведения на Рибново, кметът Минка Капитанова си поговори надълго и на широко с абитуриентите, за техните мечти и намерения да продължат образованието си в страната, както и за плановете им за бъдеща реализация.

На сърдечната среща на кмета Минка Капитанова с абитуриентите от  Рибново присъстваха директорът на гимназията Манчо Джуркин, учителите на  прекрасните момчета и момичета, както и заместник-кметът по учебната и културната част в общинската администрация Мустафа Улан, който по професия е също учител и е от Рибново.

26 абитуриенти  изпраща тази година  СОУ „Йордан Йовков“ в Рибново,  всички вече са готови и заредени с емоции за абитуриентският си бал. По случай завършването на зрелостниците от Рибново и празникът на светите братя Кирил и  Методий, Минка Капитанова подари на абитуриентите, техните учители, родители и жителите на селото, невероятна вечер с жива музика, дълги хора и танци, които се виеха до късно вечерта на площада в селото.

Девойките от випуск 2016 получиха цветя от кмета Капитанова, която отправи най-сърдечните си пожелания към всички абитуриенти, а именно - да бъдат преди всичко здрави, непримирими в стремежа си, да бъдат най-вече добри и образовани хора и никога да не забравят корените си.

 

КОМЕНТАРИ

do realist aaaa toest PESIMISTT12:26 - 30.05.2016
APASHEV NE BERI DERTA NA MINKAAA glei ko sha stava s TEB
33316:28 - 26.05.2016
Майко мила тва па седнало реч да ми държи,ми тя дали знае какво да каже,или само гледа като паднала от МАРС и не отчита къде са найде такъв ИЗРОД
реалист11:00 - 26.05.2016
Погледнете се бе госпожице Капитанова , не можахте да запомните две изречения да поздравите децата , а четохте от смачкан лист и то с мрънкане и сополи. Дали сте 300 лева за музика , хубаво , а ма това от заплатата си ли ги отделихте или от онези откраднати 300 000 от проектите който оставихте недовършени.
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK