ЗС „Александър Стамболийски“ с категорична подкрепа за Петър Паунов

Снимки: Личен архив

Дадоха висока оценка за свършеното досега от кмета и общинските съветници

Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ безрезервно подкрепя кандидата за кмет на Кюстендил Петър Паунов и листата за общински съветници на Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци. Това обяви председателят на областната организация на съюза Димитър Тасков, на специална среща с представители на коалицията.

„Даваме много висока оценка за свършеното досега от кмета и общинските съветници от неговия екип и ще направим необходимото да продължим успешната си работа за доброто на общината. Вярваме, че и занапред това е човекът, който трябва да води Кюстендил, за да продължи развитието на региона по най-добрия начин“, подчерта Димитър Тасков.

Присъстващите на срещата бяха единодушни, че трябва екипът на досегашния кмет да продължи да реализира полезните политики за гражданите. Цялата структура на ЗС „Александър Стамболийски“ се ангажира да се включи активно в кампанията за изборите.

Петър Паунов благодари за гласуваното доверие към него и общинските съветници. Той увери представителите на ЗС „Александър Стамболийски“, че всички от неговия досегашен екип и кандидатите за общински съветници за предстоящите избори са активни личности, които са лично и професионално ангажирани с мисията Кюстендил да продължи да се развива като модерен град, в който основният приоритет са всички хора от общината - техният просперитет, здраве и сигурност.

Нашата листа е единствената, която ще бъде подредена изцяло от нашите съграждани, каза още кандидатът за кмет на Кюстендил Петър Паунов. Така той потвърди отново единодушното решение на всички кандидати от Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО, ДСБ, ЗНС, Обединени земеделци, че участието в Общинския съвет ще бъде съобразно броя на събраните преференции на изборите, а не според предварително записания номер в листата. Така се осигурява равен старт на всеки участник и се гарантира тежестта на изразената воля на всеки гласуващ.

Паунов сподели усилията, които непрестанно се полагат в посока на това да има добре оборудвани медицински екипи на разположение на хората в малките населени места. Продължава и активното сътрудничество на Общината с инвеститорски фирми за създаване на условия за по-добра реализация на екологичната кюстендилска продукция.

Водачът на листата на Местна коалиция ГЕРБ, СДС, ВМРО-БНД, ДБГ, ЗНС, Обединени земеделци представи на срещата и някои от основните приоритети в бъдещата си програма, сред които е реконструирането на Колушко дере и изграждането на бизнес център за развитието на IT сектора в региона.

На срещата беше обсъдена и ключовата тема за доизграждането на Коридор №8 и отварянето на пътя към Западните Балкани и обособяването на нова индустриална зона в землището на с. Вратца, благоустрояване на крайните квартали и всяко едно от малките населени места.

 

КОМЕНТАРИ

Чичибаба09:09 - 14.10.2019
Двете снимки в материала са от различни събития. Втората е сложена, защото на нея има тридесетина души. На въпросната среща имаше десетина - боклук до боклук.
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK