Пиян шофьор от Гоце Делчев блъсна две коли и сериозно нарани единия водач

Снимка: Infomreja.bg

ПТП е имало и в Сандански

Жена на 44 години от сатовчанското село Вълкосел е с фрактура на левия крак заради свой 16-годишен съселянин - неправоспособен водач, който паркирал лек автомобил „Сузуки Витара“, без да вземе необходимите предпазни мерки.  Автомобилът потеглил назад и блъснал пешеходката.

Инцидентът е станал на 9-и август във Вълкосел.

Също не по своя вина 52-годишен мъж от село Тешово е с разкъсно-контузна рана на главата.

В събота – 10-и август, около 07:50 часа в района на разклона за село Копривлен лек автомобил „Мерцедес“, управляван от Л.Б. на 39 години от Гоце Делчев, движейки се с несъобразена скорост, блъска в лявата задна част намиращия се пред него лек автомобил „Сузуки Гранд Витара“, шофиран от водач от Тешово.

Пораженията, които нанася мерцедесът, не спират дотук. Той се завърта и със задната си част се удря в насрещно движещ се лек автомобил „Форд Фокус“ с 54-годишен водач от Гоце Делчев.

Дрегерът е установил 2,14 промила алкохол в издишания от Л.Б. въздух!

На 11-и август, пътен инцидент е станал и в Сандански.

Около 11:00 часа на ул.“Стефан Стамболов“  мотопед „Симсон“, управляван от 76-годишен водач от града, отклонявайки се наляво,  за да излезе от пътното платно, отнема предимството на движещ се зад него лек автомобил „Фолксваген Пасат“, който в този момент е предприел изпреварване, и допуска ПТП, като се удря в задната му част.

При инцидента е пострадал водачът на мотопеда, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK