Община Дупница обяви обществена поръчка за рехабилитация на уличната мрежа в града, селата и 4-класната пътна мрежа

Снимка: Infomreja.bg

Община Дупница обяви обществена поръчка за рехабилитация на уличната мрежа в града, селата и 4-класната пътна мрежа. Общата сума на поръчката е 500 000 лева с ДДС. Това съобщи за ИНФОМРЕЖА Христо Апостолов - ПР на Община Дупница.

На 12 април от 10.00 часа в Кръглата зала ще бъдат отворени офертите на кандидатите. Срокът за изпълнение е 60 дни, но не по-късно от 30-и септември.

За селата са заложени 100 000 лева за 4 400 кв. м. дупки. Същата сума е и за междуселските пътища, където ще бъдат възстановени 3900 кв. метра, но е заложено и почистване на банкетите около пътищата, изрязване на храсти и съпътстващите дейности. 

По селата ремонтите ще се извършват след съгласуване с кмет или кметски наместник, които да посочат най-належащите участъци. За града са заделени 300 000 лева за 12 800 кв. м. рехабилитация.

Изцяло преасфалтиране в тази поръчка ще има заложено и за улиците "Александър Стамболийски" и "Чаталджа". В края на месец април, Комисия от Община Дупница ще направи окончателен списък на улиците и кварталите, които ще бъдат ремонтирани.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK