„Български пощи“ награди петима участници в националния конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа” от гоцеделчевското Трето ОУ

Снимки: Трето ОУ

Петима ученици от Трето ОУ «Братя Миладинови» в Гоце Делчев спечелиха признание и награди от "Български пощи" ЕАД,  които за поредна година бяха организатори на традиционния ежегоден конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“. Над 13 000 са тази година детските послания, изпратени от всички краища на България до приказния старец от Лапландия.

Организаторите съобщават, че екипът на Дядо Коледа се погрижил всяко отговарящо на поставените условия писмо да получи своя отговор като преди дни изпратиха до най-талантливите автори 26 колективни и 32 индивидуални награди. Наградените участниците в двете категории на националния конкурс „Най-красиво писмо до Дядо Коледа“ от област Благоевград са шест, като пет от тях са ученици от Трето ОУ „Братя Миладинови“ в Гоце Делчев.

Това са третокласниците на учителката Мария Кериана, Благой Горанов, Георги Главчев и Симона Георгиева. Награди получиха за най- добрите си творби и петокласниците с ръсоводител Александър Халачев -Георги Шагов и Ралица Русева. Директорът на училището Мариана Халачева и ръководителите на наградените ученици ги поздравиха за поредния успех, донесли за школото си.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK