Достъпът на журналисти в съдебната палата в Благоевград - при строго определен ред

Снимка: Infomreja.bg, архив

При дела с голям обществен интерес - след предварителна заявка

Във връзка с мерките за предотвратяване на разпространението на заразата с коронавирусна инфекция (COVID-19), до момента на обявяването, че опасността e отминала, достъпът на журналисти в съдебната палата в Благоевград се осъществява при строго определен ред. 

При дела със значим обществен интерес и/или медиен интерес и по решение на съдебния състав, в съдебните зали ще се допускат журналисти, след предварителна заявка, отправена на телефон – 073/88 98 49 или 0888 948 691 към отдел „Връзки с обществеността“. 

При решение на съдебния състав за недопускане на журналисти до заседание по делото, на заявителите пиарът на Окръжен съд - Благоевград - Даниела Чавдарова, изпраща протокола от проведеното заседание и същият се публикува на интернет страницата на Съда незабавно след подписването му при спазване на ЗЗЛД. 

Пиарът изготвя и прессъобщение, което се публикува на сайта на Окръжен съд - Благоевград, както и на фейсбук страницата на Съда. С оглед спазването на противоепидемичните мерки, всички представители на медии, при влизането в съдебната палата, трябва да използват противогрипни маски. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK