Кметът на Благоевград венча и отрупа с подаръци младо семейство на 12.12.12

снимки: infomreja.bg

Незабравим ще остане днешният ден за Десислава и Петър Николови, които избраха сакралната дата 12.12.12 г. да сключат граждански брак.

Голямата изненада за младото семейство дойде от кмета на Благоевград Атанас Камбитов, който умело влезе в ролята на ритуалчик и бракосъчета младоженците. 

"Петър, ти си силата и опората в семейството, пази това прекрасно цвете и не позволявай никога да не бъде наранявано! Помни, че къщата не се крепи на земята, а на жената! Ти, Десислава, бъди великодушна към Петър, не го съди много строго, защото ние, мъжете, грешим, но обичаме да ни прощават!". С тези думи се обърна се към двамата влюбени градоначалникът, който с вълнение призна, че за първи път в живота си извършва бракосъчетание.

"Обичайте се и не позволявайте бръчките на времето да дадат своя отпечатък върху любовта ви! Нека след много-много години, когато се погледнете, да се виждате такива, каквито се виждате днес!", пожела още кметът, след което им връчи брачното свидетелство. 

За празничната церемония допринесоха и певиците от Женския хор на ансамбъл „Пирин“, които в чест на семейство Николови изпълниха народни песни и „Многая лета“. 

След младоженците и техните кумове Айла Вейсел и Ангел Чонев подпис под брачното свидетелство положи и градоначалникът. 

Албум с пожелания към младото семейство с първи поздрав от кмета, бутилка с шампанско, луксозна поставка за документа за сключен брак и нощувка в хотел за първата брачна нощ, бяха част от даровете на Атанас Камбитов. 

"Още през юни запазихме датата и часа за най-важната стъпка в живота ни и смятаме, че това ще ни донесe здраве, късмет и много любов", сподели щастливата младоженка. Тя бе категорична, че краят на света не плаши двамата влюбени, щом ще го посрещнат заедно.

Сватбеното тържетво на младото семейство ще бъде тази събота. "Пожелаваме си здраве и семейно щастие, всичко останало ще постигнем заедно", убедени са Десислава и Петър, които са неразделни от две години.

След като кметът вече успешно дебютира в новата си роля, от 17 часа днес, вече с повече опит, той ще венчае още едно семейство от Благоевград.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK