Кметът на Белица Радослав Ревански и Мустафа Карадайъ - лектори в "Лятна академия за либерални политики"

Младежкото ДПС провежда „Лятна акдемия за либерални политики“ в Луковит. Събитието ще продължи в рамките на три дни, от четвъртък, 20 юли 2017 г., до събота, 22 юли 2017 г. включително, в хотел „Дипломат плаза“, гр. Луковит. 

Лектори в академията и в трите дни са кметът на община Белица  Радослав Ревански, председателят на Движението за права и свободи Мустафа Карадайъ, Велислава Кръстева – народен представител, и  Искра Михайлова – председател на комисията по регионално развитие в Европейския парламент.

Приветствия към участниците при откриването отправиха председателят на Младежкото ДПС и евродепутат Илхан Кючюк, членът на бюрото на Европейската либерална младеж (LYMEC) Сержу Богеан, народният представител от област Ловеч Джейхан Ибрямов, както и областният председател на ДПС-Ловеч, Сурай Велиева.

Лятната академия за либерални политики цели подобряване на политическата култура и управленски умения, както и въвеждане на принципите на либерализма в младите хора, членове и симпатизанти на ДПС.

 

КОМЕНТАРИ

Бабечанка20:00 - 27.07.2017
Eга ти и лекторите
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK