Борисов инспектира възстановения участък между Гоце Делчев и Банско

Снимки: МС

За укрепването на участъка Агенция „Пътна инфраструктура“ до настоящия момент е осигурила 120 000 лева

„Благодарност на строителите и полицаите, които денонощно работиха по възстановяването на участъка между Гоце Делчев и Банско. Тук вследствие на придошлите води реката подкопаваше пътя“. Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който посети възстановеното трасе заедно със заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. За укрепването на участъка Агенция „Пътна инфраструктура“ до настоящия момент е осигурила 120 000 лева.

Движението беше възстановено бързо и в двете платна, като от четвъртък вечерта е разрешено и преминаването на тежкотоварни превозни средства в двете платна.

В сряда премиерът Бойко Борисов лично дойде на пропадналия път в следствие от повишените води на река Места, където бе обсъдена създадената организация от отговорните звена за нормалния ритъм на движение на трафика по време на ремонта.

Министър-председателят Борисов акцентира, че държавата продължава да подпомага с финансови средства пострадалите райони вследствие на обилните валежи през последните дни в страната и не спират възстановителните дейности по места.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK