Кметът на Кюстендил на среща с Антонио Лопес в Хелзинки

Снимки: ПП ГЕРБ - Кюстендил

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметове на областни градове, избрани от листата на ГЕРБ, се срещнаха с генералния секретар на ЕНП Антонио Лопес. Това се случи в рамките на конгреса на ЕНП в Хелзинки.

На срещата присъства и кметът на община Кюстендил Петър Паунов.

„Нашата българска делегация, съставена главно от кметове на областни градове в България, които са гръбнакът на местната власт у нас, подкрепя твърдо Европейската народна партия, защото в нея вижда сигурност и просперитет за ЕС и гражданите му", заяви Цветан Цветанов по време на срещата.

На свой ред генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес сподели с българската делегация своята увереност, че ГЕРБ ще спечели европейските избори догодина и ще има най-голям брой евродепутати в следващия Европейски парламент.

„Пожелавам ви успех и на местните избори в България по-късно същата година. При управлението на ГЕРБ българските общини промениха облика си и днес имат европейски вид", категоричен бе той и благодари на Цветан Цветанов и кметовете от ГЕРБ за това, че работят активно по каузата за силна и обединена Европа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK