Кметът Москов насрочи консултации за състава на СИК

снимка: infomreja.bg, архив

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов насрочи първите консултации във връзка с провеждането на парламентарните избори на 12 май.

Покани са получили парламентарно представените партии в 41-вото Народно събрание, както и партиите и коалициите, които имат членове в Европейския парламент.

Уведомленията касаят местните ръководства в общината на ПП ГЕРБ, Коалиция за България, ДПС, Атака, Синята коалиция и НДСВ за излъчване на свои представители, които в идния вторник да вземат участие в насрочените от градоначалника консултации.

Те ще се проведат от 16 часа в залата на Общинския съвет в Гоце Делчев. На тях ще бъде определен съставът на СИК, съобщиха от администрацията.

 

КОМЕНТАРИ

До 12308:14 - 08.04.2013
Хайде стига вече де ... Като не сте наясно със закона, поне не правете тъпи коментари. Все Москов ви е виновен за нещо. Направете си труда да проверите кои партии и коалиции по закон трябва да присъстват на консултации: парламентарно представените партии и коалиции в 41-вото Народно събрание, както и партиите и коалициите, които имат членове в Европейския парламент.
12319:57 - 07.04.2013
не разбирам какво ще търси ндсв, или защото подкрепя москов
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK