Кметът Котев представи Сандански на Китайско-български форум

Снимки: Община Сандански

Китайско-български културно-туристически форум на Провинция Ляонин (Китай) и България 2018 г. се проведе днес по иницатива на Министерство на туризма, Народна община на провинция Ляонин, със съорганизатори Бюро за международни връзки при Община Ляонин, Китайски културен център в София и Българо-китайска камара за индустриално развитие.

На форума присъстваха зам.-министъра на туризма – Ирена Георгиева, посланика на Китай в България, представители на община Ляонин,  представители на бизнеса, туристически компании от Китай и други.

Кметът на община Сандански - Кирил Котев представи презентация, разкриваща потенциала ни като туристическа дестинация и предимствата на община Сандански и възможностите за инвестиция и сътрудничество пред делегацията от Китай, които проявяват интерес към малки общини с красиви природни дадености, каквито несъмнено Сандански притежава.

Целта на форума бе да се стимулира сътрудничеството в областта на туризма в рамката „16+1“ за представяне на природните ресурси, практически бизнес диалог и възможност за конкретно сътрудничество с представители на бизнеса.

От община Сандански участници във форума бяха и Георги Митрев – Парк-хотел „Пирин“ и Николай Карагьозев - хотел „Медите“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK