Кметът Камбитов: С гласа си в подкрепа на ГЕРБ показахте мъдрост и отговорност към бъдещето!

Снимка: Infomreja.bg, архив

Скъпи съграждани и приятели,

Само преди дни вие направихте своя избор!

За пореден път хиляди благоевградчани дадоха доверието си на ПП ГЕРБ, затвърждавайки позициите й на първа политическа сила. 

Оценихте направеното, повярвахте в реалните решения и правилната посока, в която избрахме да вървим! Заедно! И заедно спечелихме убедително и тези избори.

С гласа си в подкрепа на ГЕРБ показахте мъдрост и отговорност към бъдещето - Вашето и това на децата ни.

Вие избрахте и казахте "Да"! Да продължим да се развиваме и довършим започнатото! За да има повече спокойни майки, весели деца и млади хора, които избират Академичен Благоевград, за да получат образованието си.

Млади хора, които идват от цяла Европа и света в музикалната столица на Балканите, в каквато се превърна областният  център.  Благоевград се развива с бързи темпове, защото за града ни  правителството на ПП ГЕРБ, начело с лидера й Бойко Борисов, направи много и резултатите са видими за всички.

Скъпи съграждани, с избора си показахте, че сте истински европейци, осъзнали свободата да изразяват и защитават волята си в трудни условия! 

Благодаря ви, че не се подадохте на манипулации, не повярвахте на неизпълними и фалшиви обещания, а гласувахте със здрав разум и без излишни емоции. За стабилна България и модерен, европейски Благоевград!

Благодаря на всеки от Вас  за гласуваното доверие, за правилния Ви избор  и възможността да продължим пътя си във вярната посока! 

Гордея се, че съм Ваш кмет!  

 

С уважение:

Атанас Камбитов

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK