Откриха новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград

Снимки: Община Благоевград

С детски хепънинг деца, преподаватели и гости откриха новата учебна година в Центъра за личностно и творческо развитие в Благоевград.

Още в ранните часове децата от школите и съставите започнаха подготовка за празничния ден. На уличката в квартал „Вароша” бяха позиционирани почти всички школи и състави. Те аранжираха кътове, където показаха част от своите произведения и спечелени награди през изминалата учебна година.

Представители на детското радиопредаване „Тийн зона” представиха участниците, след което започна официалното откриване.

Да уважат празника на ЦЛТРДБ дойдоха Иво Николов – заместник-кмет на Община Благоевград, който прочете поздравителен адрес от името на кмета д-р Атанас Камбитов. На празника бяха и Зорница Кралева – заместник-кмет, Симона Митова – началник-отдел „Образование” при Община Благоевград, преподаватели от ЦЛТРДБ, много ученици и родители.

Директорът на ЦЛТРДБ, Цветанка Гаврилова – Иванова, поздрави всички присъстващи и официално откри новата учебна година. В кратката програма се представиха школата по балет, пианисти от класовете по пиано, ДЮФА „Пиринска китка”.

В рамките на обявения Ден на отворените врати присъстващите бяха поканени да разгледат учебните кабинети, в които ще се провеждат заниманията, да се запознаят с преподавателите, да усетят творческата атмосфера.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK