Кметът Камбитов награди 300 млади футболисти от ДЮФК „Хлапета“ на коледен турнир

снимки: Община Благоевград

Над 300 благоевградски футболни надежди получиха награди в ежегодния коледен турнир на  ДЮФК „Хлапета“.

 Турнирът се състоя в зала „Скаптопара“ и бе проследен от десетки фенове на младите футболисти, сред които кметът д-р Атанас Камбитов, председателят на Общински съвет Радослав Тасков, капитанът на ФК „Литекс“, благоевграчанинът Страхил Попов и управителят на общинско дружество „Спортни  имоти“ Валери Миков.

„Пред нас стоят бъдещите футболни шампиони“, заяви д-р Камбитов на официалното откриване на турнира. На въпроса му: „Кои сме ние“, състезателите  избухнаха в един глас: „Хлапетата!“

Хъс, спортен дух и техника показаха състезателите в трите възрастови групи. В пълната зала „хлапетата“ демонстрираха завидни за възрастта си умения и отлични познания на правилата на играта. Битката бе оспорвана. Имаше и победители, и победени, но накрая всички получиха награди.

С медали, фланелки, календари на отбора, лакомства и незабравими емоции завърши третото издание на коледния футболен турнир на ДЮФК „Хлапета“.

Наградите бяха връчени от д-р Атанас Камбитов, Радослав Тасков, Страхил Попов и  Валери Миков.

Състезателите на Детски юношески футболен клуб „Хлапета“ са на възраст от 3 до 12 години. Общо 14 отбора влязоха в битка за призовите места в различните възрастови групи.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK