Кметът Камбитов изненада призьорките от конкурса „Жена на годината“ с рози

снимки: Община Благоевград

По случай днешния Ден на благоевградчанката и християнския празник Благоевещение, кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов се срещна в зала №5 на общината с дамите, носителки на приза „Жена на годината на Благоевград” през годините.

Градоначалникът ги посрещна с усмивка и шоколадови бонбони и в една неформална и приятна среща изслуша всички присъстващи дами. Бяха обсъдени и констатирани както постиженията, така и проблемите в Благоевград през изминалата година.

„Използвам случая освен да ви поздравя с многото празници днес, и да ви чуя, какви според вас са проблемите на града,както и вашите  предложения“, започна срещата – разговор кметът Камбитов. Бяха обсъдени и констатирани както постиженията, така и проблемите в Благоевград през изминалата година.

Иванка Лалева, носител на приза „Жена на годината 2006“, изрази публично задоволството си, че д-р Камбитов е първия кмет, роден в Благоевград, което безусловно допринася за развитието на града ни. Журналистката от вестник „Труд“ благодари на  кметския екип, че съумя да превърне Благоевград в първенец в кандидатстването по програмата за безплатно саниране на панелните блокове.

„Използвам случая официално да се извиня за недоразумението, свързано с г-жа Илонка Чучкова и правото и на достъп до сградата“, обърна се кметът към г-жа Чучкова и присъстващите дами. Той разясни защо сградата е недостъпна на горните етажи за трудно подвижни хора, и как на практика няма техническо решение на проблема.

От своя страна дамите, носителки на титлата, бяха категорични, че на днешния ден са чули достатъчно добри новини за облагородяването на града и виждат переспективата и реалните резултати от неговото развитие.

„Аз се гордея, че живея и работя в Благоевград“ – обобщи мнението на всички дами в залата Елисавета Каменичка, директор на Радио Благоевград и носител на приза „Жена на годината 2014“.

В края на срещата всички присъстващи дами получиха по една роза лично от кмета д-р Камбитов с пожелание да бъдат най-вече здрави и много успешни през цялата година.

 

снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград
снимки: Община Благоевград

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK