Кметът Андон Тотев посрещна посланика на Азербайджан

снимка: Община Сандански

Кметът на община Сандански Андон Тотев посрещна днес посланика на Азербайджан Емил Каримов. Деловата среща протече в кабинета на градоначалника и бе с  цел създаване на бъдещо сътрудничество между община Сандански и община Закатала, която е административен окръг в Азербайджан и е сходна с община Сандански в сферата на туризма и селското стопанство.

На срещата  освен кмета и посланика присъстваха заместник-кметът на Сандански Младен Тимчев и Ваня Поповчева – преводач и сътрудник на Н. Пр. посланика на Азербайджан.

Кметът Андон Тотев сподели, че чрез посланика ще бъдат изпратени до община Закатала темите и насоките, в които двете общини в бъдеще биха могли да си сътрудничат, да обменят опит и добри практики.

От своя страна Емил Каримов изрази възхищението си от община Сандански и призна, че се чувства изключително щастлив от факта, че ще бъде посланик на едно такова бъдещо сътрудничество между двете общини.

Двамата си  размениха рекламни материали и споделиха, че са изключително удовлетворени от срещата  и се надяват тези срещи да прераснат в  едно бъдещо сътрудничество.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK