Кметът на Белица скъса с ергенлъка, врече се във вярност и любов на любимата си Саня

Снимки: Личен архив

Кметът на Белица, Радослав Ревански, официално скъса с ергенлъка и се врече във вечна любов и вярност на избранницата на сърцето си - красивата Саня. 

Чест е за община Белица, че двамата влюбени подписаха гражданския си брак именно в Белица, категорични са местните жители. Идеята била на градоначалника в знак на уважение и почит към хората от общината, които с много обич прегръща.

Щастливци са тези, за които работата е удоволствие. Благословени са онези, които попаднат в страхотен работен екип, който се превръща във второ „семейство“!

Това постигна в тригодишния си период на работа кметът на община Белица, Радослав Ревански. Спокойствие, доверие, свободен дух, сформиран екип, включващ трудолюбиви, креативни личности, борещи се за перфектния резултат. А виновникът е той – младият и амбициозен, умен и борбен, с оригинални идеи човек, който успя да създаде едно семейство, олицетворение на сплотеност, колегиалност, перфекционизъм, посрещащо обикновения гражданин на общината с усмивка, грижа и отговорност.

Затова в знак на благодарност сватбеното тържество подготвиха с много обич и трепетни вълнения специално за Саня и Радослав хората от общинската администрация с огромното желание оттук насетне Саня да усети магията на прегръдката и да стане част от това явление.

При подписване на брака присъстваха родителите на младоженците и техни най-близки роднини. В присъствието на цялата общинска администрация Саня Чаталбашева, Радослав Ревански и техните кумове - Ани Чаталбашева и Демир Доган, положиха подписите си пред длъжностното лице по гражданско състояние - Къдрие Джембазка.

Преди подписване на гражданския брак младоженците бяха посрещнати с народен обичай, подготвен от екипа и самодейци при Народно читалище „Георги Тодоров-1885“ - Белица.

Шафери на събитието бяха близнаците Димитър и София Причкапови от София, внуци на Лазар и Мария Причкапови, които ги посрещнаха с цветчета от рози, пръскайки ги по бялата пътека - символ на чистота и обич, с пожелание първите им рожби да бъдат близнаци.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK