Кметството в Гърмен превърнато в предизборен щаб на ДПС

снимки: infomreja.bg

Сградата на общинската администрация в Гърмен е превърната в предизборен щаб на ДПС. За това алармираха местни жители по време на презизборна среща в читалището в село Дебрен, на която бе представен официално кандидатът за кмет на община Гърмен от ГЕРБ – Верхад Ислямов.

Официален гост на срещата бе заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, който пристигна в Дебрен за откриването на предизборната кампания на Верхад Ислямов за частичните избори в община Гърмен.

В пълната зала на читалището хората отправиха питания има ли право кандидат-кметицата от ДПС Минка Капитанова да ползва бившата си канцелария на заместник-кмет като предизборен щаб. Местните жители заявиха пред Цветанов, че в бившия си кметски кабинет депутатът Ахмед Башев привиква директори на училища и детски градини и учители, за да ги заплашва, че ако не гласуват за Капитанова, ще бъдат уволнени още на 30 септември, тъй като от него зависели назначенията и уволненията в Благоевградска област.

„Многобройни сигнали валят всеки ден и в нашия щаб. Чувства се, че хората добиват смелост и започват да късат оковите на страха, щом без притеснения идват при нас и ни молят да сигнализираме институциите за нарушенията, които се извършват спрямо избирателите от община Гърмен“, заяви кандидатът за кметския стол Верхад Ислямов.

„Може да изнасят, преправят или унищожават важни документи. Това беззаконие трябва да бъде спряно веднага. Общината не е бащиния нито на Ахмед Башев, нито на Минка Капитанова“, изказаха съмнения и критики събралите се избиратели в читалището в село Дебрен, дошли да чуят приоритетите на Верхад Ислямов за развитие на община Гърмен.

В четвъртък, в деня на посещението на Цветан Цветанов в общината, пред очите на десетки хора от Гърмен, Башев и Капитанова прибрали в сградата на кметството, като в партиен клуб, плакатите и рекламните материали.  

„Откакто Башев е в парламента, кметският кабинет е заключен и се ползва и отключва от самия Башев, като негова лична собственост. Минка Капитанова като негов заместник-кмет нямаше достъп до кметския кабинет. Настояшият временно изпълняващ длъжността кмет до изборите – Емилия Топалова, също няма достъп до кабинета“, разказаха още на Цветанов присъстващи в залата.

Те настояха да бъде направено специално питане докъде се простират правата на Ахмед Башев и кой закон му позволява подобни действия.  

Цветан Цветанов се ангажира да постави на най-високо ниво сигналите на хората от Гърмен, както и да направи парламентарно питане за повечето от тях.

„Горд съм, че можем да правим политика в смесените райони. България е силна, когато всички сме заедно, а не разделени на етноси и вероизповедания. Нашата цел е в смесените райони да няма разделителни граници на етнически принцип. Нашият кандидат в Гърмен трябваше да бъде мюсюлманин и се съобразихме изцяло с преобладаващото население”, поясни Цветанов.

Кандидат-кметът Верхад Ислямов заяви, че е настъпил моментът жителите на община Гърмен – християни, мюсюлмани, турци и роми, да се обединят и да се отърват веднъж завинаги от страха, омразата и противопоставянето, които тенденциозно насажда години наред бившият кмет и настоящ народен представител Ахмед Башев, за да прокарва личната си политика и интереси.

Най-любопитното изказване по време на предизборната обиколка на Цветанов в община Гърмен дойде от млад мъж, който на среща в село Огняново заяви: „За първи път имам възможността да ви видя на живо и да разговарям очи в очи с вас, г-н Цветанов. По всичко личи, че не сте такъв, за какъвто ви представят нашите лидери и депутати от ДПС. Защо непрекъснато ви плюят и тиражират компромати за вас депутатите и политиците от управляващата тройна коалиция? Да си призная, дойдох на тази среща, за да ви задам неудобни въпроси, но си тръгвам с коренно променено мнение“.

От страна на Цветанов вместо отговор последва единствено усмивка.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

до бойко18:24 - 16.09.2013
майната ти кучи сине, за всеки друг но не и за гнусните рекетйори и крадци,ще работя аз за някакъв огняновски лайнар или марчовски а той ще прибира чистите пари,в противен случай кражби, уволнения, съдилища, преследване до смърт, хванахте ли ма за кура вашта майка да еба,по добре за местан отколкото за мършата конеца -лъжеца от с. шума.
естесвено06:17 - 16.09.2013
кликата на герб са нагли до безобразие още стой шатрата пред областна администрация Благоевград.знаете ли че хората който стоят пред областа са герберска криминална пасмина и против кого са а..........
естесвено06:12 - 16.09.2013
вие,не знам какъв народ сте тук дрги ми гербаджиии забравихте ли преди няколко месеца Туховище цялата държавна машина се изсипа да печели изборите там .а сега плачете за кого...........мили хора на общ Гърмен гласуваите си за ДПС утре да не се ваикате каква я свършихме.хубаво е сложили наше момче герб но до тук свършва цялата им толерантност.е като стане хипотетично кмет верхадчо ще обслужва определен кръг хора и то много малък а вие излъгганите ще гледате общината през крив макарон.нима забравите герберското им високомерие,съобразяваха ли се с вас преди няколко месеца или търчахте при Минка,Башев и другите наши хора а ,дерзаите и умната на 29 септември.
do """"""""""00:32 - 16.09.2013
И да стане кмет Минка, неудобните ще бъдат набедени,че не са гласували за нея и пак ще бъдат изгонени,нали сега обещават служби на други хора за да гласуват за тях.Маноло знае как стават рокадите.Аз ще гласувам за ВЕРХАД ИСЛЯМОВ.
agent 00723:35 - 15.09.2013
абе незнам какви ги говорите ама протокола на централното ръководство на ДПС с който е номинирана Минка-калинка е от 23 юли което означаваче не само Галип но и всички депесари са лъгани защото номинациите за кмет по селатабяха след байряма-10 август така че нека се сетим сами какво става и ако ГЕРБ не бяха издигнали Ислямов щеше да има състезание само с един кон/кобила/ и Башев щеше да бие служебно цялата община аз не сам герб но им свалям шапка че само те събраха кураж да се борят с тези мрасници и затова поздравявам верхад че е смел човек и ще гласувам за него
Сава - А. Доган22:12 - 15.09.2013
Ваййййй....здравата сме го закършили "братя и сестри". Аз отдавна казвах на агент Павел да внимава с агент Манол, ама нейсе......Тоя човек винаги ми е бил съмнителен с неговите лакардии, но сега вече вървим към пълен резил. 50 автобуса обеща за протести, а едвам едвам докара един..."Автобуси нямало казва, хората не можаха да се качат!"...Маноле, Маноле ....земам калема мойто момче и ти турям чертичката....за друг агент се оглеждам вече.
""""""""""""21:42 - 15.09.2013
Депесари,които роните крокодилски сълзи за Галип.Той беше кандидат,преди но не го избрахте.А защо не е сега .Той е бил подкрепян от АлиОсман Имамов,а Минка от Башев.Галип е бил одобрен в централата в София.Планът на Башев провален.Светкавично е задействан план Б.Внесъл е 150 000 лева/стар изпитан метод на ДПС/.получило се обаждане лично от Местан,кандидат за кмет Минка Капитанова.Това го знаем провеждат се предизборни митинги за които вестниците пишат,но не знаем за тайните събрания на Делтата,където се привикват горски,дървени босове,хора на някаква службица изобщо хора на които работата и бизнеса им зависи от Башев.Нарежда им се да гласуват за Минка те и техните роднини до девето коляно и ги заплашва че ще видят какво не са видели,ако не гласуват.Затова са замразени всички работи в гората.Агент Маноло знае как да манипулира народните маси с горещи речи промива мозъка на хората превръщайки ни в тълпа/тълпа означава безлично множество/а тези които трябва ги държи в подчинение със заплахи, комунистически метод.Ако много знаеш ще те изяде месечината.Нали е завършил тази школа.Ние сме стадо,а Башев е нашият овчар,а стадото за какво е да го дои,стриже и агнетата за месо и то на добра цена.Да гласуваме за Верхад Ислямов и с общи усилия да разбием добре смазаната изнудваческа машина на Башев и да не му поззволим да плати кметския стол на Минка/оръжие в неговите ръце/ с нашите пари.
Student20:02 - 15.09.2013
БОЙКОТ!!!
смешни сте19:15 - 15.09.2013
Хахаах , Цветанов копирал Доган пълна извратения кой Башевли ви ги говори тези глупости господинчовци от ДПС . Ха да ги сложим и тях един до друг Цветанов и онзи маймунег Доган , нямамясто за сравнение нито по външност нито по вътрешност както се казва . Цветанов е отвратен от Доган и Доган от Цветанов как тогава ще се копират ката не се харесват . Виж че Станишев се охпитва да купира Доган спор няма а вашият Башо Апашо купира Данчо ментата и Румен Петков . Даже Башо носи панталоните на Данчо ментата
пппп19:04 - 15.09.2013
а бе хора вие Цветанов ли ще избирате за кмет или вашият Верхад Ислямов . Каквобъркате в коментарите Цветанови ГЕЛРРБ те са далечев София а Верхад е тук принас. Какво се правите на ощипани моме та ми коментирате националната поритика . Нека си оправем общината . Аз съм отн ДПС и не ме бърка изобщо да гласувам за Верхад като виждам с очите си маймунджилъците на ЛБашев и Минка. Ай стига сме се правилина дървени филосови . Да гласуваме за по добрата кандидатура щото Башев нтака ги нареди нещата с надежда Минка да спечели . Не става Брато Ахмеде сори но този път не съм с теб защото си обичам община Гърмен , семейството и хората от общината и повемче няма да ядамв твоите крадливи лапи . Баста Ахмеде това не ме прави по лош от тебе партиен член а НАПРОТИВ.
ффф18:10 - 15.09.2013
Питайт башев защо е доносничил срещу най вярното му пале мурад,който след като се увери го затаза.
До реалист17:22 - 15.09.2013
реалист ли си какъв си незнам ама да те светна и Минка е чиста чистичка помакиня, ама от ония дето някой мисли вместо нея и ще управлява вместо нея, но той си знае интересите и си ги гони пък тя?! Да и се не начудиш защо въобще допуска да е в такова положение.
Реалист16:17 - 15.09.2013
Бих гласувал за този човек, само ако бе кандидат на гражданското общество. Партия ГЕРБ дори не е антикомунистическа, макар че го прокламира. Активистите -канибали на тази партия, благодарение на полицейщината когато управляваше разполага с арсенал от досиета, информация на политическите си противници. Това е незаконно. Ако дойдете на власт отново, - това би бил края на всички. ще се превърнем в безропотни роби на фашистка хунта която контролира ще дори растежа на тревичките по земята. Този човек има потенциал, но той е в момента е пуснат в употреба. На практика герберите в нашия регион нямате достатъчен интелектуален потенциал за да управлявате. Без ДПС и БСП нищо не можете да направите.
do realist16:09 - 15.09.2013
Ако човек като теб може да се нарече реалист, то е възможно и човек като Башев да се нарече радикален ислямист, защото не е възможно човек донасял за своите по възродителния процес да бъде вярващ въобще или поне да спомене добрата топла връзка между АТАКА-БСП-ДПС.а КОЛКОТО ДО ЧОВЕКА Верхад Ислямов, ти само можеш да мечтаеш да притежаваш и милионна частица от интелекта му, което се отнася и до жалката ви кандидатура с която отвращавате своите привърженици.Сега показахте на всички че в тази община хората се ценят само по послушание и липса на собствено мислене и имтелект, защото в ДПС ИМАШЕ и кадърни хора....едно време когато Манол не ги беше унищожил още. Ти не си реалист, ти си РИАЛИСТ,който рие на бунището на мизерията до която е докаран този народ благодарение на профани, продажници и олигофрени като теб...РИЙ- това явно го можеш!
до Брандо14:55 - 15.09.2013
Живота ти е разбит заради курвите , жена ти затова те заряза и затова ли ти е виновен Цветанов или Поюков ти е виновен че плюеше и плюеш по него върна те на работа отсъжаление колко пъти ти продажно псе не си за съжаление такива като теб по добре да мрът отколкото да тровят живота на жена си на децата си и на хората .
до Брандо14:51 - 15.09.2013
Момче ти не разбра ли че си най - продажният човек на света , обиколи всички партии , служеше на 1000 господари безсъвестно и подло накрая предаде и тези които ти дадоха работа и хляб . Сега какво си серазпенилотново тук кой плюеш тези които не ти се хванаха на малоумните идеи и доноси . Бешв Карлуково бе момче не губи време иди да се излекуваш щото си много болен .А Цветанов има право и трябва да се среща с всички хора а не с тези които ти му определящш. Продаде си скапаният джип , приблра си парите и вече 4 госдини лъжешченякой ти го е откраднал . Това показа разследването . Неблагодарник и продажник си ти Брандо и децата бягат от тебе .
1-114:44 - 15.09.2013
Каквото и да сепише тук негативно за Верхад той е по качественият кандидат за кмет на община Гърмен . Той най важното има семейство . Има деца . Той знае какво е да делиш трапеза и легло с любимите си хора той е продуктивенчовек , много по знаещ и можеш от Минка Капитанова .Най важното е че не е зависим от Манол и нямада носи на гърбаси неговият негативизим , неговата омраза къмвсички които имат друго мнение .Верхад е един честен и почтен млад човек . Слушах в Рибново предизборната речна Манол , тръпки ме бобиха от заплахите към християните , от заплахите към мюсюлмани и християни които не го подкрепят от заплахите вполитиката на ДПС към България . Това са недупостими неща в една европейска държава .Така ще се печелят избори с бруталност слъжи и заплахи . До кога ще сме пленници на Манол какво му е страшното на този човек, днес е в парламента утре не , беше кмет вече не е . Остават му само парите които открадна от общината и нас данъкоплатците но тези пари са проклети и от тях той хаир няма давиди . С тези пари ни копува и продава вече 14 години затова общината ни няма напредък а затъваме до уши в мръсотия и злоба . Прокляти са парите на Манол носят нещастие във всеки дом .С тях копува и кметският стол на Минка . Трябвоа да си зададем обаче въпроса защо Манол драпа толковва и е готов и кръв да пролее но да направи Минка кмет !!!!!!!!!!!!!!!!!
цветан марински-БРАНДО14:44 - 15.09.2013
цветанов, горд ли си със това че ме уволнихте без причина от работа,откраднахте ми чисто нова кола, имате десетки поръчкови дела срещу мен,дори вашият поръчков бандитски съдия валентин божинов ме осъди че клеветя твоят верен приятел кмета на плетена-шпионина на мрачните комунистически репресивни служби агент ЛЕНКО или ЛЕОНИД ти по знаеш как се води, има ли право той да бъде кмет с осми клас,отдавна съм казал не на страха и ти казвам че ти си по жесток от хитлер, от сталин, от берия,от тодйо живков, от садъка и чакман,ти който нямаш душа, ти който пращаш купойте в униформи винаги да ме арестуват когато си по сатовча си дошъл да говориш ,,НЕ НА СТРАХА' човек незнам колко трябва да бъде безумен и нахален до безобразие за да се показва изобщо пред хората,ти никога повече няма да видиш власт, хората на снимка да те видят треперят от страх, ти си по мръсен от всички диктатори на света,хиляди пъти те помолих да си ми дадеш колата -бедната руска колица да не плачат дечицата ми а ти се правиш на три и половина,хора, питайте патило, НИКОГА НЕ ГЛСУВАЙТЕ ЗА ТАЗИ КУЧЕШКА ПАРТИЯ ГЕРБ-АЗ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СЪМ ОТ НЕЙНИТЕ СЪЗДАТЕЛИ.и затова чакам всеки миг хората на цветанов да ме очистят-примирил съм се със смъртта.ВЖ; ТВ НОВА ОТ 08. 09. 13г.,,РАЗСЛЕДВАНЕ'ОТ 19,30ч. АГЕНТ ,,ЛЕОНИД'СИ ПРИЗНА ВСИЧКО А ЦВЕТАНОВИЯ СЪДИЯ МЕ ОСЪДИ ЧЕ ГОРСКИ-СТРАЖАР МАРИНСКИ Е КЛЕВЕТНИК,хора спасявайте се, бягайте от тази кучешка паплач, у дома всеки ден семейсвото ми плаче, живота ни е напълно разбит.
Някой12:06 - 15.09.2013
Успех Верхад! Не защото този или онзи те подкрепят или критикуват,а защото си достоен, честен и мислещ човек!
№ 111:53 - 15.09.2013
Верхад е № 1
ПОКАЖИ ОЩЕ 9 КОМЕНТАРА
Код за сигурност, въведете кода sj2