Кметовете по села посочват най-належащите ремонти пред Община Дупница

Снимка: Община Дупница

Проведоха среща с кметовете и наместници на села в общината

Редовната среща с кметовете и наместници на села в община Дупница проведе кметът инж. Методи Чимев днес. На нея присъстваха зам-.кметът Крум Милев и Директорът на Дирекция "УТ и Строителство" инж. Иван Бельов.

Темата на срещата бе предстоящия летен сезон и възможностите за извършване на ремонтни и строителни дейности, предвид факта, че атмосферните условия вече позволяват. Инж.Чимев отбеляза, че до дни започва рехабилитацията по селата, както и 4-класната пътна мрежа. Той изиска от кметовете и наместниците, в рамките на ден-два да входират в общинска администрация най-належащите дейности, които трябва да бъдат реализирани в съответните населени места.

"Със съответните служители от отделите, ще разгледаме исканията от кметовете и в рамките на седмица ще им върнем отговор с дати и срокове за реализация. Те са хората по места, които са най-запознати с най-належащото и затова разчитаме на тях.

Разбира се, ще реагираме своевременно на това, което е от компетенцията на Общината, за да използваме именно летния сезон. Обсъдихме и други теми, които са от текущ характер", обясни инж.Чимев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK