Кметове, общинари, ученици и кандидат-депутати чистиха в Гоце Делчев

снимки: Община Гоце Делчев

Повече от 1500 души в община Гоце Делчев се включиха в инициатива "Да изчистим България за един ден", която се провежда на територията на цялата страна.

В станалата традиция кампания участваха общински служители, работещи в местните институции и учреждения, фирми, учители, ученици и много граждани в различни квартали на града и селата.

Кметът на Гоце Делчев Владимир Москов и тази година се включи активно в инициативата. Традиционно служители на общинската администрация си избраха за работна площадка най-замърсения район на града - коритото на река Градска, откъдето бяха извадени камиони с боклуци, изхвърляни безотговорно от граждани, живущи по протежението на реката, въпреки наличието на контейнери и кофи за смет.

С мощна група в „ Да изчистим България за един" се включиха и представители на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев, начело с кандидат-депутата Георги Андонов. Те също си избраха един от сериозно замърсените участъци в града и поработиха здраво.

От община Гоце Делчев отчитат, че тази година активността в кампанията е била по-голяма в сравнение с миналогодишната. Инициативите за пролетно и великденско почистване в общината предстоят с още и различни инициативи до края на месец април.

 

снимки: Община Гоце Делчев
снимки: Община Гоце Делчев
снимки: Община Гоце Делчев
снимки: Община Гоце Делчев

КОМЕНТАРИ

Гого Андонов15:36 - 23.04.2013
Яс исчистиф каруцата на село оти утре не се знаи
Герб боклуци15:27 - 23.04.2013
Да изчистим боклука на изборите
gogo17:05 - 21.04.2013
БСП да идат да си изчистят грозните плакати от градския парк или трябва да им гледаме празните обещания
до неврокопчанин15:07 - 21.04.2013
Така и ще направим. Само ГЕРБ!

FACEBOOK