Кмет без заплата! Али Бей се бори за кметския пост в село Краище

Али Бей, снимка: Infomreja.bg

Вече е факт и закупената лично от Бей линейка

Кмет без заплата! Прецедент, но факт е кандидатът за кметския пост в село Краище.

Али Бей ще се изправи в битката на местния вот срещу досегашния кмет на белишкото село.

Бей е категоричен, че първото, от което има нужда селото – е богата хазна, която да помага на хората. Кандидатът е категоричен, че няма да се възползва от полученото възнаграждение от 50 000 лв. за целия мандат от 4 години.

Парите ежемесечно ще бъдат превеждани по сметките на трите имами на селото, които ще разпределят средствата за хора в нужда и за деца и ученици с цел подкрепа на образованието им и разностранни таланти.

Бей държи и на прозрачността на финансите, затова се доверява на имамите, които ще имат задължението да доказват разходите от заплата на кмета.

Вече е факт и закупената лично от Бей линейка, която той гарантира, че ще помага на хората от цялата община, тъй като в община Белица няма специализиран медицински автомобил. Към момента нуждаещите се извозват до МБАЛ-Разлог, а наличието на новата линейка би спестило време и спасило множество животи.

Бей обещава, че ще проведе разговори с бъдещия кмет на Община Белица, за да се осигури шофьор на щат за обслужване на линейката. Ако това не се реализира, той ще поема лично разходите за автомобила, включително и поддръжката му.

Местният кандидат е предвидил и строителна техника, която да бъде в обществена помощ. Самосвал и багер ще са част от инвентара на кметството в Краище, за да може при необходимост да бъдат извършвани строително-ремонтни дейности на територията на селото като почистване на напоителната система, крайно нужна на жителите, улични ремонти и поддръжка на обществените площи.

Бей е закупил и циментови блокове за заустване на вадите в селото, така че те да се облагородят и да бъдат активни.

Али Бей разчита на подкрепата на хората, които познават кандидата и са осъзнали досегашната му кауза да помага в името на по-доброто бъдеще за всички в Краище – без разделение и с общи усилия.

42-годишният кандидат-кмет е подкрепен от Народната партия "Свобода и достойнство" на Орхан Исмаилов.

Той е опитен, с познания и умения в частния бизнес.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK