Клуб "Негатив+" с фотоизложба за водата

снимки: Negativ+

С две мероприятия Народно читалище „Никола Вапцаров 1866” в Благоевград ще открие новия творчески сезон. Изложба и концерт на художествените състави към читалището ще представят развитието и бъдещето на институцията.

Новосформираният клуб „Негатив +” към благоевградското читалище ще открие днес втора официална фотоизложба. На второ ниво, във фоайето на институцията от 18.00 часа 15 фотографи ще представят своята експозиция.

След успешна изложба във фоайето на Община Благоевград, фотографите от клуба са подготвили нови интересни снимки на тема „Вода”. Автори от Благоевград и столицата ще представят един по-различен поглед на природното богатство, пречупено през фокуса на фотообектива.

Снимки на мигове от лятото ще представят и млади фотографи от 17.00 часа в Младежки дом-Благоевград. Най- оригиналните и интересни фотоси, които младежите са изпратили в конкурса на институцията „Уловени мигове от лято 2013” ще бъдат наградени.

От 19.00 часа, в големия салон на читалище „Никола Вапцаров 1866”,  жители и гости на Благоевград ще имат възможност да се запознаят с творчеството на самодейните състави към институцията в празничен концерт.

          

снимки: Negativ+

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK