Клуб „Франкофони“ от СУ – Сатовча, получи награда за участието си в международен проект

Снимки: СУ-Сатовча

Клуб „Франкофони“ от СУ "Св. св.Кирил и Методий“ - Сатовча, с ръководител Райка Славчева беше удостоен с Международна награда „Знак за качество“ за работата си по проект „Стоп на кибертормоза!“, дейност Etwinning, програма Еразъм+, в партньорство с Италия, Полша, Румъния, Турция, Азербайджан, Украйна, Латвия и Република Молдова.

Проектът си поставя за цел да  запознае учениците с видовете кибертормоз и с мерките за предотвратяването им, да осъществи сътрудничество с ученици и учители от страните – партньори, да подобри езиковите им умения и да усъвършенства дигиталната им креативност.

Учениците от клуб „Франкофони“ изработиха презентации и постери, които бяха поместени в платформата „Twinspace“ - място, където се съхранява документацията на проекта (информация, снимки, видео, презентации, линкове и др.).

Предстоят дейности за създаване на групи във Facebook, където учениците ще имат възможност да споделят и изразяват мнения за кибертормоза. 

„Наградата ни даде основание да се почувстваме удовлетворени от работата по проекта и да продължим реализирането на останалите дейности в сътрудничество с партньорските страни“ – казва преподавателката Райка Славчева.

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK