Клуб “Фолкън” откри сезона с пикник

снимка: infomreja.bg

Таекуон-до клуб "Фолкън" - Благоевград започна сезона с пикник в курорта "Бодрост" над Благоевград. Под ръководството на президента на БФ Таеукон-до ITF Марио Богданов, треньори и състезатели направиха перфектна организация за обяд на открито.

В подготовката се включиха Вергилий Ситнилски и приятелката му Албена Малчева. Световната и европейска шампионка направи и няколко образцови спускания на писта “Картала”, като демонстрира отлично владеене на ските. На "ти" със скарата пък бе Вергилий Ситнилски, който успя в рамките на 1 час да опече 10 килограма пържоли и 5 килограма наденица.

Управителното тяло на клуба успешно се пребори с няколко туби бяло и червено вино. “С обяда на открито в планината искаме да сплотим колектива във "Фолкън" преди старта на новия сезон. Младите се нуждаят от свеж въздух, защото им предстоят тежки битки през новата година”, заяви Марио Богданов.

През 2012 година България е домакин на Европейското първенство по таекуон-до за мъже, жени, юноши, девойки, деца и ветерани. Шампионатът на стария континент ще се проведе от 22 до 29 април в новата зала Армеец в София. Преди това предстои държавно първенството, което ще определи и състава на националния отбор.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK