Ключар остана заключен 3 ч. в асансьор в Кюстендил

Снимка: Infomreja.bg

Известният на всички в Кюстендил ключар Димитър Георгиев Колев остана заключен 3 ч. в асансьор на ул. „Раковска”, в един от петнадесететажните блокове.

Димитър Колев се качва в злополучния асансьор в 8 ч. сутринта и бива освободен едва към 11 ч. Той засяда между 6. и 7. етаж, и въпреки че в джоба си е имал мобилен телефон и се обажда най-напред на МВР, след това на пожарната и на спешения център, е освободен едва след 3 ч.

„Целият се изпотих от напрежение. И аз, който не страдам от високо кръвно и съм шегаджия, се оказа, че в този момент съм го покачил значително от неприятния престой в това затворено пространство.

Копчето, с което трябваше да освободя асансьора, въобще не работеше, и той не успя да се помръдне.

Техникът, който ме освободи, каза, че преди 10 мин. е бил уведомен. Той ми подаде ръце и ме изтегли измежду двата етажа. Поискаха да ме вземат в спешния център, поради повишеното кръвно налягане, но аз отказах. После като се размислих, си казах: "Ами ако на мое място беше някое дете или по-възрастен човек, кой знае какво щеше да се случи", затова реших да дам гласност на това, което преживях.

Аз, който цял живот съм отключвал толкова много врати, стигнах до положение, аз самият да се окажа заключен. Явно този ден е бил неблагоприятен за мене, защото в по-късната част на деня ме ухапа куче в района на плажа и все пак стигнах до спешния център, където обработиха раната и ми поставиха противобясна инжекция.

И в нашия град нали добре се познаваме, ми се обади Ангел - призовкаря на съда, който в същия ден е бил ухапан от същото куче. Нима е толкова трудно стопаните на подобни зли кучета да не ги пускат по улиците.“

Това разказа Димитър Колев за злополучния си ден в редакцията на ИНФОМРЕЖА.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK