Класът на загиналия Ерджан Саид в стрес, психолог работи със съучениците му

Загиналият Ержан Саид е непрежалим за семейство и приятели Снимка: Личен архив

Целият 10 „ж”  клас от НПГ „Димитър Талев“ в Гоце Делчев е в шок след ужасната вест за смъртта на любимия им съученик Ерджан Саид.

Класът на нелепо загиналото момче се е събрал в училището веднага, след като разбрал за ужасния инцидент и с него вече работи психоложката Мария Гюрова, съобщиха шокираните деца, които днес са очаквали Ерджан да се включи заедно с тях в мероприятие, организирано от гимназията.

Психолог Гюрова работи и с членовете на Ученическия детски парламент в учебното заведение, в който Ержан е бил член. Невероятно добър и умен млад човек и страхотен приятел, е определението, което през сълзи споделят за него съучениците му.

Момчето е учило в НПГ, специалност  „Промишлена електроника“, и имало планове за бъдеща реализация по професията.

Другите двама пострадали ученици - Александър Малаков, който е транспортиран в тежко състояние в „Пирогов”, и шофьорът на лекия автомобил Рабин Бекиров, са единадесетокластници от елитното гоцеделчевско учебно заведение в специалност „Малък и среден бизнес”.

Рабин Бекиров е настанен за лечение в МБАЛ „Иван Скендеров” със счупен глезен.

Както „ИНФОМРЕЖА” писа, жестока катастрофа на входа за гърменското село Дъбница отне живота на 17-годишния Саид Ерджан от Дъбница. Снощи след дискотека тримата приятели се прибирали с колата на Рабин Бекиров.

Според запознати, жестоката катастрофа е станала вследствие на изскочило на пътя куче, което водачът се опитал да избегне. Заради висока скорост автомобилът е излязъл от пътното платно и се забил в крайпътно дърво.

 

КОМЕНТАРИ

Даскал17:51 - 12.06.2016
Голям ученик 17- годишен какво търси пиян в 2 през ноща навън!? Какви родители? Какво възпитание!? Пък после било инцидент или трагедия! Глупости това си е чиста игра с огъня! 18 годишни пикльовци убийци на пътя това се е случило! Ако караш със скорост която е в допустимите рамки от закона тогава е инцидент! Книжка след като навършиш 21 да дават а не на прости селянчета със самочувствие! Защото ей такива простаци утре могат да згазят вас или децата ви
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK