Петър Пунчев представя новата си книга „Вие сте тук“

Снимка: Infomreja.bg

Известният радиожурналист и мениджър на първото частно радио в България „FM+“, Петър Пунчев ще гостува в Кюстендил. Домакин на срещата с него е Регионална библиотека  „Ем. Попдимитров”

Петър Пунчев ще представи своята нова книга със заглавие „Вие сте тук“. В нея авторът описва срещи и преживявания от пътуванията си в над 80 страни по света.

Петър Пунчев е познат на публиката като дългогодишен радиоводещ в Българско Национално радио (водещ на Програма „Нощен хоризонт”), автор на радиопрограми, мениджър и организатор на предавания.

Журналистическата му практика и многобройните му пътувания са намерили място върху страниците на книгата му „Вие сте тук“ , с която кюстендилци ще имат възможността да се запознаят.

Петър Пунчев: „Книгата „Вие сте тук“ е нещо, което виждаме в картите на големите градове. Заставате и там пише „Вие сте тук“ и вие знаете откъде да тръгнете, и къде да се върнете. И аз вложих именно този смисъл…в повествованието…” „…Това са пътищата, които започват и тръгват от тази свещена точка. И в края на краищата има и нещо преносно, разбира се. „Вие сте тук“ означава, че хората, който прочетат тази книга, очевидно остават тук – при мен, в моето сърце!“

Това е книга, която съчетава есеистика, публицистика, политически коментари и интервюта с велики хора на науката, духа, спорта, четиво което се чете на един дъх.

„Вие сте тук” е много ценна книга, защото чрез собствената си биография и пътуванията си по света авторът ни дава една панорама на културния, обществения и политически живот. Той ни представя и своя поглед, който винаги е различен…

Срещата-разговор с Петър Пунчев ще се състои в залата на отдел „Изкуство” на 14 март 2019 г. от 17.30 ч.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK