Ученици от СУ-Хаджидимово, обраха овациите и наградите на състезание по английски

Снимки: СУ „Никола Й.Вапцаров” - гр. Хаджидимово.

Невероятен успех за ученика Любомир Кирилов Гелемеров в Националното състезание по английски език ”Аз мога тук и сега” от СУ „Никола Й. Вапцаров” - гр. Хаджидимово.

От общо 202 участници от страната, той се класира в първите топ 10.

Състезанието се проведе  от 09.11. до 11.11. в  Девин, комплекс „Исмена”.

В продължение на 3 дни, 4 възпитаници от 9. до 12. клас:  Любомир Гелемеров от 9. клас, Ивана  Керенчева – 10. клас, Илияна Гелемерова и Магдалена Влахова – 12. клас се включиха в надпреварата. Учениците показаха отлични познания по английски език и в 3 кръга на състезанието: 1-и кръг - „Изрази себе си в есе“ - всеки участник получи различна тема за разработване на писмена експозиция. Втори кръг „Тествай знаниятa си“, в което те попълваха тест за определяне на езикова компетенция.  И трети кръг - събеседване под формата на интервю.

Възпитаниците на СУ-Хаджидимово, се представиха много добре, за което получиха сертификати, много овации и  подаръци. Децата и техните ръководители - Цветомира Христова и   Виолета Карамихалева,  благодарят на организаторите и на хората, помогнали да се осъществи участието на четиримата средношколци в състезанието.

 

КОМЕНТАРИ

Обективен11:31 - 19.11.2018
ам така е докато се крием като охльови зад разни символи а не станем да защитим наистина тия дето заслужават. Само браво не стига.
:(20:51 - 18.11.2018
Обраха ги, след като са обраха и нашите джобове. Докато плащаме по англииски, по математика уроци ще има успехи в училището, ама благодарение на наште жобове. Ама и те не издържат
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK