Кюстендилските футболни съдии закриха сезона с мач

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

И тази година съдиите от Кюстендилската футболна колегия завършиха сезона с мач. Младите футболни съдии взеха реванш срещу по-опитните си колеги и делегатите. На стадион „Осогово” тимът на „Младите” победи с 4:1 „Старите”, след като в последните три години записваше загуби. Голмайсторите за победителите са Милен Въжарски с две попадения, Любомир Терзийски и Александър Петров по едно. Почетното попадение за „Старите” вкара от дузпа Камен Дичев.


За късмет, отборът на „Младите” излезе в традиционния червен екип, с който играеше в предишните години противника и това им донесе успех. Със съдействието на футболен клуб „Велбъжд”, по-опитните съдии-футболисти облякоха бяло-черен екип.
Главен съдия на мача бе председателят на съдийската колегия Огнян Пешев, към който естествено претенции имаха и двата отбора, но той удържа на атаките и свири безпристрастно, като показа, че не си е забравил картоните и санкционира нарушителите по правилата на играта.


Загубилият отбор обмисля да подаде контестация за нередовни състезатели при победителите, които бяха подсилени от техни приятели, бивши съдии. Без Сашо Деянов, отборът на опитните съдии се „пропукваше” в защита. Деянов е част от отбора на ОД МВР-Кюстендил, който участва на футболния турнир на МВР в Кранево. Ефектна странична ножица на Златко Хаджийски мина на сантиметри от страничната греда и обра овациите на публиката на стадиона.


„Младите”: Георги Георгиев, Теодор Паунов, Радослав Илиев, Любомир Терзийски, Николай Спиридонов, Божидар Божилов, Александър Александров, Емилиян Антонов, Велизар Чавдаров, Милен Въжарски, Александър Петров, Радостин Стоянчов, Денис Димитров.
„Старите”: Йордан Тодоров, Младен Пенев,  Емил Манасиев, Кирил Станков, Георги Веселинов, Георги Кашкин, Камен Дичев, Радослав Димитров, Златко Хаджийски, Димитър Стоилов, Бойко Христов, Владимир Владимиров.

 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6