Кюстендилският славей Йоана Сашова стигна до финала на „Гласът на България“

Снимки: Личен архив

Тя е впечатли жури и зрители с изпълнението на „Циганска сватба“

Кюстендилският славей Йоана Сашова успя да впечатли жури и зрители на проведения късно снощи концерт на полуфиналистите в „Гласът на България“. Талантливото момиче се представи с кавър на песента „Циганска сватба“ и успя да завоюва мястото си на големия финал.

„Няма думи, с които да се отблагодаря на всички. Благодаря на всеки един SMS, който сте пуснали, нека Бог благослови всеки един от вас и вашите семейства. Вече съм на големия финал и се надявам нещата да се развият така, както е Божията воля. Надявам се да не ви разочаровам“, каза минути след участието си на сцена Йоанка, както я наричат близките й.

Полуфиналната битка за титлата „Глас на България“ и наградата от 50 000 лева се проведе на живо с първи голям концерт. За вота на зрителите на сцената на шоуто се изявиха Илин Папазян, Елена Сиракова, Свет Георгиев от отбора на Михаела Филева; Керана, Христо Василев, Кристина Дончева от отбора на Камелия; Александър Славчев, Иван Лазаров, Йоана Сашова от отбора на Графа, и Пламен Бонев, Калина Велковска, Георги Шопов от отбора на двукратния победител Иван Лечев.

Най-изявените музикални таланти, които се пребориха в сериозна конкуренция с над 100 участници по време на различните етапи от вокалната надпревара и достигнаха до концертите на живо, и този сезон бяха оценявани не от треньорите си, а от феновете на шоуто.

Участието на кюстендилският славей Йоана пък предизвика множество коментари в социалните мрежи и призив за по-голяма подкрепа към зрителите.

„Йоана, ти си нашият победител, ти си „Гласът на България““, бяха част от коментарите на кюстендилци, които виждат момичето вече като победител!!!

 

КОМЕНТАРИ

Анонимен14:06 - 11.06.2020
Здравейте Италианският хит сериал Тьрговски центьр Е италианската версия на Американският хит сериал Дьрзост и красота
Анонимен14:05 - 11.06.2020
Здравейте Италианският хит сериал Тьрговски центьр Нов сезон 14 само по Бтв
Анонимен14:04 - 11.06.2020
Здравейте нов сезон 14 на Италианският хит сериал Тьрговски центьр Всеки следобед без сьботите и неделите от 15 и 30 до 16 55 17 часа по Бтв
Анонимен14:03 - 11.06.2020
Здравейте Италианският хит сериал Тьрговски центьр Изльчен преди години по Бтв

FACEBOOK