Кюстендилският кмет Петър Паунов ще се бори за втори мандат

Петър Паунов, снимка: infomreja.bg

Кметът на Община Кюстендил Петър Паунов обяви участието си в надпреварата за предстоящите местни избори. Официалното представяне на кандидатурата му бе днес в читалище „Братство“, където присъстваха и част от подкрепящите го формации и личности. В своето обръщение, Петър Паунов  изказа благодарност към гражданите на Кюстендил и ги върна 4 години назад с кратък ретроспективен филм за направеното през отминалия мандат:

Дойдох до тук, окрилен от любовта и подкрепата ви и воден от чистите си помисли, изразявайки готовността си да остана една частица от общите ни усилия, за да бъде Кюстендил един щастлив град с щастливи хора. Видяхме малка част от направеното дотук през годините. Заедно с вас възстановихме традициите, заедно с вас изправихме на крака балнеологията, заедно с вас изчистихме името на родния си град и го върнахме на картата на България. В резултат на съвместните ни усилия привлякохме вниманието на цяла Европа към екологичните ни инициативи и традициите ни в овощарството. Заедно с вас ще открием и новите 1700 работни места, които сме предвидили в програмата си – за  нашите учители и лекари, за нашите медицински сестри и социални работници, за нашите агрономи и инженери, за нашите екскурзоводи, археолози и проектанти. Работни места не в оранжериите на Гърция и умивалниците на Испания, а тук в нашият роден град. Преживяхме не леки години. Животът ни раздели с близки и загубихме приятели, но никога не загубихме доверието помежду си и винаги у нас нарастваше вярата в доброто. Някои си присвояваха времето, други сега си присвояват магистралите, без да си дават сметка, че тук има граждани, а не само зрители. Аз пък съм щастлив когато работя за хората и споделям всичко с човеците, защото без човека и времето е празно и магистралата е пуста. И затова оставам тук, до истинските хора с големите сърца и показвайки обичта си да се раздам докрай, докато ми стигнат силите за Вас.“

 

КОМЕНТАРИ

УСПЕХ Г- н Паунов!21:14 - 08.09.2011
ПЕРФЕКТЕН КМЕТ бих добавила , той трябва да продължи да управлява нашият град. Успех Г- н Паунов .Винаги когато съм потърсила помощ от него той винаги се е озовал и е помогнал с каквото е можал , затова моето семейство и моите приятели ще гласуват за него .Желаем му много здраве , щастие и професионални успехи. А на тези които злобеят искам да им кажа , че със злоба и завист нищо няма да постигнат.Точно от такъв човек има нужда града ни, съвсем ясно е, че за четири години времето не стига да оправи само бъкиите на предишното управление, да не говорим за друго. Мисля, че трябва да му се даде шанс и вярвам, че наистина града ще просперира! Още повече, че той наистина доказа, че милее за този град!
Росен20:43 - 08.09.2011
Ха, смешник ти като не го искаш, не значи, че и другите мислят като теб!
Джерами17:19 - 08.09.2011
Този кмет,Паунов е пълен боклук и скоро ще го изметем и то завинаги!!!!!!!!!!!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK