Ротари клуб - Гоце Делчев, с нов председател

Снимки: Ротари клуб - Гоце Делчев

С бляскаво тържество в известния комплекс „Барото“ се състоя традиционната ротация на управленския борд на Ротари клуб-Гоце Делчев.

Официалната церемония се случи в приятната компания на приятелите на ротарианците от Гоце Делчев - Интеракт клуб-Гоце Делчев, и представители на ротари клубове от Драма-Гърция, Банско и Разлог.

По време на тържественото събитие досегашният президент инж. Денис Шенгов предаде щафетата на нотариус Ваня Бумбарова. Бумбарова ще бъде президент през ротарианската 2018-2019 година.

В борда на клуба заеха местата си и Атанас Караиванов, Димитър Льотев и Стоян Бозаджиев. Смяна на бордовете извършиха и интеракторите към Ротари клуб –Гоце Делчев, като досегашният президент Мария Медарева предаде президенството на Петър Чолаков.

„През новата ротарианска година Ротари клуб-Благоевград, навлиза в своята 10-годишнина. Освен традиционните за клуба събития - отбелязване на Деня на народните будители, 1 юни-Ден на детето, Коледна благотворителна вечер, сме планували и съвместни проекти с колегите си от Драма, Гърция, и Канис Грималди, Франция.

Подобаващо отбелязване на 10-годишния юбилей на Ротари клуб – Гоце Делчев, в кампанията на приятели ротарианци от цялата страна и приятели от клубове от чужбина ще е едно от светските събития, което ще се  случи през новата ротарианска 2018-2019 година", разкриха от новото ръководство.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK